Electrolux EXS12GH1W – fiindcă meriți tot confortul

Deși vremea încă se menține capricioasă, ușor ușor simțim cum temperaturile cresc în termometre și potrivit meteorologilor în curând ploile vor fi înlocuite de temperaturi caniculare. Dacă ar fi să ne ghidăm după anunțurile acestora, vara aceasta va fi cea mai călduroasă din ultimii 30 de ani, așa că nu ne rămâne decât să ne luăm toate măsurile de precauție pentru a ne crea confortul necesar chiar și pentru cele mai toride zile de vară. Și cum putem face asta mai bine decât intalând un aparat de aer condiționat cât mai eficient, care să ne facă să uităm ce temperaturi amețitoare sunt afară. Și pentru că nu toți ne permitem să scoatem o sumă impresionant de mare din buzunar pentru o astfel de achiziție, am ales să discutăm astăzi despre aparatul de aer condiționat Electrolux EXS12GH1W, un model ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent pentru un produs ce te va răcori pe toată perioada verii, iar iarna îți va asigura căldura necesară.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un produs interesant, destul de elegant și plăcut, ce cu siguranță se va încadra într-un cămin proaspăt renovat. Ca și marea majoritate a acestui gen de electrocasnice, modelul Electrolux vine pe o nuanță de alb, cu un display de tip LCD în centru, unde veți putea observa câteva detalii referitoare la gradele din cameră, modul de funcționare, precum și treapta de ventilare. La pachet cu aparatul de climatizare vine și o telecomandă cu display, ce nu pare deloc greu de utilizat. Nu va ocupa nici prea mult spațiu, unitatea interioară cântărind numai 10 kg, iar cea exterioară 34 kg, astfel că se va dovedi o prezență discretă, dar confortabilă pentru orice locuință sau de ce nu pentru orice spațiu comercial.

Poze cu aparatul de aer condiționat Electrolux EXS12GH1W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Electrolux EXS12GH1W dezvoltă o capacitate de răcire/ încălzire de 12000 BTU, ceea ce face ca aparatul de aer condiționat să fie potrivit pentru a asigura confortul unui spațiu de aproximativ 30 mp. Potrivit testelor, acesta se încadrează în clasa de energie A, atât pentru încălzire, cât și pentru răcire, ceea ce înseamnă că și consumul va fi destul de bun pentru utilizator, astfel încât să nu îi crească prea mult factura la curent. Aparatul de climatizare Electrolux este capabil să mențină răcoarea în încăpere chiar și atunci când temperatura de afară atinge + 43°C sau când scade până la – 7 °C.

În ceea ce privește funcțiile sale, este bine de știut faptul că vine echipat cu tot ceea ce ar avea nevoie în mod normal un utilizator obișnuit, și anume: funcția de Dezumidificare – are grijă ca umiditatea să fie redusă astfel încât să nu se formeze mucegaiul, Timer-ul – pentru a programa pornirea sau oprirea aparatului, pot spune că este util în cazul în care plecăm de acasă și vrem să revenim într-o casă în care deja temperatura a atins nivelul confortului dorit, funcția Sleep/Night mode – pentru un somn plăcut și confortabil chiar și în nopțile cele mai călduroase de vară, etc.

Pentru cei ce se gândesc că aparatele de aer condiționat pot reprezenta un pericol pentru cei din casă, datorită bacteriilor ce se pot dezvolta de la umiditate, este bine de știut că modelele actuale vin echipate cu o serie de filtre, care mai de care mai eficiente, tocmai pentru a evita acesta inconvenient: filtru cu cărbune activ – pentru eliminarea mirosurilor neplăcute ce poate crea un disconfort pentru cei din cameră, filtru de praf delicat – protejează aparatul de climatizare de paf sau alte particule, ce îi pot afecta funcționarea, filtrul Bio-Hepa – este un filtru de purificare, ce are capacități de sterilizare și colectare a prafului și filtru cu plasmă – ce purifică aerul prin introducerea sa într-un câmp de înaltă tensiune, transformându-l în plasmă.

Modelul Electrolux este și destul de silențios, atingând numai 27 dB, nici nu îi veți simți prezența, ceea ce înseamnă că puteți să vă odihniți liniștiți, în timp ce aparatul este pus în funcțiune. Aparatul de climatizare Electrolux nu vine cu serviciul de intalare inclus în pachet, însă îl puteți comanda de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie A,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Electrolux EXS12GH1W este un aparat de aer condiționat potrivit unei suprafețe de aproximativ 30 mp, ce îți va crea confortul necesar pentru a face față căldurilor de peste vară sau gerului de peste iarnă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat