Daikin FTXP35K3-RXP35K3 – pentru ca zilele de vară să fie răcoritoare

Anotimpul călduros ne răsfață cu vacanțe mult așteptate, peisaje de vis, zile lungi și însorite, dar ne și provoacă să ne refugiem din calea soarelui arzător care, de cele mai multe ori, transformă după-amiezile în perioade caniculare. În astfel de momente căutăm confortul, răcoarea încăperilor cu aer condiționat. Așa e de când lumea și pământul: omul își stabilește prioritățile, iar printre acestea, negreșit, se numără și grija pentru confortul propriu.

E important să ne simțim bine. Și strămoșii noștri și-au dorit asta și-au inventat fel de fel de sisteme de răcire. Romanii foloseau un sistem de răcire a aerului bazat pe circulația apei răcite prin canalele care străbăteau clădirile. În China, în timpul dinastinei Han, inventatorul Ding Huan a creat un ventilator cu 7 pale având lungimea de 3 metri. A mai durat ceva vremea până când omenirea avea să se bucure de beneficiile remarcabile ale aerului condiționat.

Acum avem posibilitatea de a alege dintre sute de modele variate, cu caracteristici superioare și dotări care le transformă într-un ”must have” al sezonului canicular. Iar unul dintre modelele de top ale acestei veri este aparatul de aer condiționat Daikin FTXP35K3-RXP35K3 care, la Emag, are un preț de 3233 lei(verifică preț actualizat), un preț piperat, dar având în vedere că discutăm despre unul dintre liderii în materie de aparate de aer condiționat, nu mă surprinde acest aspect.

Daikin, un brand cu tradiție

Dacă aparatele foto, televizoarele sau orice alt produs electrocasnic sunt îmbunătățite de la an la an de către companii și branduri de renume, la fel stau lucrurile și în cazul aparatelor de aer condiționat. Daikin este un brand cu tradiție în fabricarea aparatelor de aer condiționat, compania fiind înființată în 1924 de către Akira Yamada, în Osaka – Japonia. În Japonia, Daikin este lider de piață în ceea ce privește producția sistemelor de aer condiționat iar această tendință capătă contur și pe plan mondial.

Design elegant

Te înșeli dacă ai impresia că nu contează cum arată un aparat de aer condiționat. Ba contează, căci designul acestuia ar trebui să se armonizeze cu cel al camerei unde îl amplasezi, dând naștere unui tot unitar elegant. Dacă te interesează aspectul aparatului, trebuie să știi că acesta vine cu un design elegant, aproape slim, curbat grațios, cu o carcasă de culoare albă pe care se poate observa și logo-ul producătorului.

Poza cu Daikin Bluevolution FTXP35K3-RXP35K3

Daikin Bluevolution FTXP35K3-RXP35K3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Eficiență dovedită, în orice fel de cameră, în orice sezon

Scopul aparatului de aer condiționat este unul clar și anume acela de a ne asigura confortul termic mult dorit. În plus, funcțiile și caracteristicile de bază recomandă modelul Daikin Bluevolution FTXP35K3-RXP35K3 ca fiind unul de luat în calcul atunci când suntem în căutarea aparatului de aer condiționat perfect. Iată atuurile care-l scot în evidență:

 • clasa energetică A++ atât pentru răcire, cât și pentru încălzire,
 • capacitate de răcire de 12000 BTU suficientă pentru răcirea unui spațiu de până la 35 mp;
 • tehnologia Inverter – poate chiar cu aceasta ar fi trebuit să începem review-ul, căci ea încorporează un nou model de compresor (rotativ) care asigură funcționarea silențioasă dar eficientă a aparatului și reglează în mod constant temperatura interioară în timpul utilizării. Așadar, ai parte de aer curat și răcoros, silențiozitate (poți să dormi liniștit, căci nu-ți va tulbura somnul!) și factură de energie rezonabilă;
 • dacă ai alergie la polen sau acarieni, trebuie să știi că filtrul de aer încorporat în modelul Daikin elimină până la 97% din particulele de aer și reduce semnificativ riscurile de alergie.
 • cum ar fi ca, atunci când pleci de la serviciu într-o zi caniculară de vară, prin itermediul smartphone-ului din dotare, să programezi aerul condiționat de acasă să pornească? Acum poți face acest lucru pentru că Daikin Bluevolution FTXP35K3-RXP35K3 beneficiază de tehnologia Wi-Fi, o funcție foarte folositoare pentru că poți seta de oriunde temperatura ambientală dorită iar atunci când ajungi acasă nu-ți rămâne decât să te bucuri de răcoare;
 • s-a luat curentul? Nu-i nimic! AC-ul vine cu funcția Auto Restart, funcția care repornește aparatul cu aceleași setări ca în momentul în care a căzut tensiunea;
 • modelul Daikin te reperează imediat iar asta se întâmplă cu un scop anume: pentru a economisi curentul atunci când nu ești în cameră;
 • filtrul fotocatalitic din apatit de titan este ideal pentru purificarea aerului, descompunerea mirosurilor, împiedicând reproducerea bacteriilor, virusilor și microbilor. Cu alte cuvinte, beneficiezi doar de aer curat!
 • este super silențios, atinge numai 20 dB, ceea ce înseamnă că nu-l vei auzi atunci când este pornit

Daikin nu face rabat de calitate atunci când vine vorba de a-și mulțumi clienții. Majoritatea aparatelor de aer condiționat care poartă semnătura marelui producător japonez, satisfac nevoile tuturor celor care, în zilele caniculare, caută răsfățul unui aer rece și purificat.

Aparatul de aer condiționat Daikin nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • este un model premium
 • clasa A++
 • silențios
 • Wi-Fi

Contra:

 • preț cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Eficiență energetică - 9.5
Eficiență răcire/încălzire - 9.5
Nivel de zgomot - 10

9.7

O alegere Smart

Daikin Bluevolution FTXP35K3-RXP35K3 este un aparat de aer condiționat din gama de top a producătorului, potrivit pentru camerele cu suprafețe de aproximativ 35 mp.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat