Daewoo DSB-F1277LH-NV – pentru o vară răcoroasă

Încă puțin și vine vara cu ale ei grade ridicate, dar de data aceasta vreau să fiu pregătită pentru a face față temperaturii amețitoare. Așa că m-am decis să-mi arunc un ochi pe gama de aparate de aer condiționat și am găsit modelul Daewoo DSB-F1277LH-NV la un preț de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), deloc mare, ținând cont că încorporează și tehnologia Inverter. Și cum luna mai aproape a ajuns la jumătate m-am decis să mă grăbesc pentru a prinde și o firmă de instalare liberă, asfel încât să nu fiu pusă pe lista de așteptare pentru că sunt prea multe cereri. Un model ceva mai ieftin, dar recomandat pentru o suprafață ceva mai mică ar fi Daewoo DSB-F0977LH-NV.

Din punct de vedere al designului, pot spune că vorbim de un model elegant, modern, ce impresionează prin bun gust și rafinament. Este complet alb, accesorizat cu un afișaj de tip LED în partea dreaptă, unde veți putea urmări temperatura ce va fi setată cu ajutorul telecomenzii. Din câte putem observa, unitatea interioară este destul de îngustă, astfel că nu va ocupa prea mult spațiu pe perete, și cu siguranță va reuși să dea un aer modern oricărei încăperi.

Daewoo Electronics este una dintre cele mai vechi companii din acest domeniu, iar faptul că a acumulat o asemenea experiență și că deține atâția ani de vechime, pot spune că îmi conferă încredere în calitatea produselor sale.

Poze cu aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1277LH-NV

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Daewoo, este un model destul de puternic, cu o capacitate de răcire destul de mare, mai exact de 12000 BTU, de unde putem deduce că nu veți întâmpina probleme în ceea ce privește căldura excesivă din timpul verii, însă nici în ceea ce privește frigul groaznic din timpul iernii. Și ceea ce mi se pare a fi interesant este faptul că aceste facilități nu vor fi cu un consum mare de energie, iar afirmațiile mele sunt susținute de faptul că aparatul de aer condiționat se încadrează în clasa A de energie la încălzire și în clasa A+ de energie la răcire.

Mai mult de atât, aparatul de aer condiționat dispune și de tehnologia Inverter, ce presupune economie cu aproximativ 50% la energie. Acest lucru este posibil datorită faptului că reușește să mențină o temperatură constantă în interior, fără să mai pornească și să se oprească tot timpul compresorul. Mai exact se consumă 3700 W la încălzire și 3600 W la răcire.

Având în vedere numărul de BTU de care dispune, modelul Daewoo este capabil să facă față unui apartament cu două camere fără nici un fel de probleme. Ventilatorul are 3 trepte, iar lamelele sale sunt zimțate pentru a diminua zgomotul prin micșorarea rezistenței aerului, astfel că nivelul de zgomot ajunge la 61 dBla unitatea exterioară și la 54 dB la unitatea interioară.

De acum nu veți mai avea probleme cu temperaturile duse la extrem. Casa vostră va avea tot timpul o temperatură constantă, ideală pentru întreaga familie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • are tehnologia Inverter,
  • preţ accesibil,
  • design plăcut,
  • zgomotul mic de 54 dB

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Daewoo DSB-F1277LH-NV este un aparat de aer condiționat destul de ieftin, cu un aspect destul de interesant, ce sigur îți va face vara mult mai răcoroasă.

User Rating: 4.38 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat