Maşină de spălat frontală Arctic EF5800 Slim

Eşti în căutarea unei maşini de spălat, dar totuşi nu-ţi permiţi să faci o investiţie prea mare? Ei bine m-am gândit să vin în întâmpinarea voastră cu o sugestie, maşina de spălat frontală Arctic EF5800 . Cum bine se ştie Arctic este un brand cu tradiţie în rândul electrocasnicelor, aşa că sigur nu vă va dezamăgi aşteptările. Din punct de vedere al designului este destul de simplu, clasic aş putea spune, dar în acelaşi timp este sesizabilă eleganţa sa și calitatea materialelor folosite. Şi dacă mai pui la socoteală şi faptul că vine la un preţ de aproximativ 850 lei ( verifică preț actualizat) cu siguranţă se poate încadra în categoria ofertelor de nerefuzat.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu masina de spalat Arctic EF5800 Slim

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă ceea ce v-am spus legat de design v-a încântat, haideţi să vedem dacă şi partea tehnică este la fel de bine pusă la punct, încât să devină argumentul principal pentru achiziţionarea unui astfel de produs electrocasnic. Maşina de spălat frontală EF5800 Arctic are o viteză de rotaţie de 800rpm şi face parte din clasa de eficienţă energetică A+, clasa de eficienţă la spălare A şi clasa de eficienţă la centrifugare D. Capacitatea de încărcare este de 5kg, cam ca la marea majoritate a maşinilor de spălat. Consumul este în parametri normali, de 0,86 kwh, dar pe teren lung trebuie să priviţi această investiţie ca pe un instrument ce vă ajută să economisiţi timp sau mai bine zis vă acordă posibilitatea să îl investiţi într-o altă activitate. Printre toate ceste lucruri veţi regăsi şi afişajul de tip LED. La programele de spălare vă pot spune că aveţi o varietate destul de mare din care să alegeţi, ceea ce vă va permite să protejaţi ţesăturile, alegând programul indicat fiecăreia, de la programul de 30 minute, până la programul de rufe delicate. Pentru că ne place comoditatea şi siguranţa, mai ales când vorbim de un produs electrocasnic, ţin să vă informez faptul că această maşină de spălat dispune de un sistem de protecţie împotriva inundaţiilor, un sistem de detectare spumă şi un sistem de reglare a consumului, ceea ce vă va ajuta să monitorizaţi această activitate.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design,
  • preţ,
  • clasa de eficienţă energetică A+,
  • nenumărate programe de spălare,
  • funcţii de siguranţă

Contra:

  • se putea si o viteză de centrifugare mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanță

Bună

Dacă sunteţi în căutarea unei maşini de spălat care să nu vă lase o gaură în buget atunci maşina de spălat frontală EF5800 Arctic este ideală. Aceasta se vrea a fi un produs electrocasnic foarte bun şi totodată foate fiabil.

User Rating: 4.45 ( 3 votes)

2 comentarii

  1. Din cand in cand curge apa din masina, pe la butonul de jos ( fata, dreapta). Cum remediez ?

  2. asa e merita toti bani spala f bine in primul rind si e economica te poti juca cu programele pt a o face si mai economica si e destul de silentioasa e tot ce iti trebuie cu bani putini si e romaneasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.