Zephir MI-12SCO4/BL – aparatul de aer condiționat modern

De cele mai multe ori, aparatele de aer condiționat au un design standard, care nici nu strică, dar nici nu adaugă un plus designului camerei. În cazul lui Zephir MI-12SCO4/BL, acest lucru se schimbă, modelul având o influență destul de mare asupra aspectului camerei în care este plasat. Modelul poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 1824 lei (verifică preț actualizat), un preț potrivit pentru dotările pe care le oferă la schimb.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit în oferta magazinului Evomag.

Aparatul se remarcă printr-un design care cuprinde un panou negru pentru unitatea interioară, panou ce iese în evidență imediat, mai ales datorită faptului că nu suntem obișnuiți ca aparatele de aer condiționat să aibă această culoare. Panoul este alcătuit dintr-un plastic lucios care oferă un finisaj plăcut. Modelul are un aspect minimalist și foarte modern, la acest lucru contribuind suplimentar construcția slim și afișajul LED pentru temperatură. Unitatea interioară are dimensiunile de 800 x 188 x 275 mm, iar cea exterioară este la fel de compactă, măsurând 780 x 250 x 540 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Zephir MI-12SCO4/BL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul are o capacitate de 12000 BTU, fiind potrivit pentru apartamente. Modelul este dotat cu un compresor cu Inverter produs de Toshiba, așa că beneficiază de o calitate superioară. Acest lucru se observă atât la nivelul timpului de atingere a temperaturii dorite, cât și la nivelul consumului de energie și cel al zgomotului produs. Astfel, aparatul se încadrează în clasa de energie A+ atât la răcire, cât și la încălzire, consumul fiind unul redus.

Nivelul de zgomot atinge valori impresionante, treapta maximă de putere având un nivel de zgomot de doar 40 dB. Ventilatorul are 4 trepte de putere, așa că vei putea alege treapta potrivită în funcție de situație, fără a face risipă de energie. Puterea folosită la răcire este de 170-1680 W, iar cea la încălzire este de 200-1650 W.

La nivelul programelor vei găsi soluții pentru toate anotimpurile și situațiile de peste zi, existând programe de răcire, ventilare, încălzire, dezumidificare, noapte, răcire rapidă etc. Setările se salvează de la o funcționare la alta, inclusiv unghiul de deschidere al sistemului de baleiere. Funcția de programare este foarte utilă pentru a găsi acasă o temperatură optimă, fără a mai aștepta în căldură sau în frig atunci când vii de la muncă.

Filtrul reprezintă un aspect important pentru orice aparat de aer condiționat, iar în cazul de față randamentul este unul decent. Modelul este dotat cu un filtru Cold Catalist care are o acțiune foarte eficientă împotriva bacteriilor, mucegaiului și alergenilor. Unitatea interioară este uscată după fiecare funcționare. Filtrul este ușor accesibil sub panou și poate fi spălat ori de câte ori este necesar.

Punctul de atracție principal este reprezentat de compresorul cu Inverter produs de Toshiba, aparatul având astfel o eficiență foarte ridicată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern minimalist
  • capacitate de 12000 BTU
  • compresor cu Inverter produs de Toshiba
  • consum redus
  • nivel mic de zgomot

Contra:

  • instalarea nu e inclusă în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.8
Consum de energie - 8.7

8.8

O alegere elegantă

Zephir MI-12SCO4/BL este un aparat de aer condiționat performant, ce oferă un raport calitate-preț excelent și confortul dorit.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat