Zephir MI-12SCO4 – aparatul de aer condiționat elegant

Aparatele de aer condiționat au un design foarte atractiv, acestea având fie culori speciale, fie construcții atractive care să completeze într-un mod plăcut liniile camerei. Zephir MI-12SCO4 este un model cu design care reconfigurează stilul clasic întâlnit la aparatele de aer condiționat. Are un preț de aproximativ 1619 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun pentru un model dotat cu un  compresor Toshiba.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Modelul are astfel un design slim, unitatea interioară având o construcție compactă și un aspect plat, în timp ce liniile ușor rotunjite aduc un aer prietenos. Unitatea este dotată cu o suprafață mărită pentru absorbția de aer cald, aceasta contribuind foarte mult la eficiența sistemului split. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic lucios care pare să reflecte lumina. Unitatea este prevăzută cu un ecran LED ascuns pentru afișarea temperaturii. Dimensiunile de 800 x 188 x 275 mm fac unitatea ușor de plasat în orice cameră, iar unitatea exterioară ocupă și ea puțin spațiu, dimensiunile sale fiind de 780 x 250 x 540 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Zephir MI-12SCO4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește performanța, aparatul are o capacitate de 12000 BTU și 4 trepte de putere,  astfel că vei avea control asupa puterii de acoperire, având la dispoziție o plajă  destul de mare. Aparatul este ideal pentru climatizarea unui apartament, compresorul fiind unul de tip Inverter și produs de Toshiba, ceea ce înseamnă că are o calitate superioară.

Compresorul are 25 de trepte de frecvență, cu 70% mai mult decât în cazul seriilor anterioare. Astfel, acesta asigură o funcționare mult mai eficientă și mai economică. Temperatura setată este atinsă rapid, aerul este distribuit uniform, iar confortul este menținut pentru mai mult timp. Modelul se încadrează în clasa de energie A+ și are un consum redus. În același timp, funcționarea este foarte silențioasă, nivelul de zgomot atingând valoarea maximă de 40 dB în treapta superioară de putere.

Ai la dispoziție toate programele clasice, precum cel de răcire, cel de încălzire, cel de ventilare, cel pentru dezumidificare, cel pentru noapte sau cel turbo. Cu ajutorul telecomenzii vei putea seta ușor programul dorit, setările salvându-se de la o funcționare la alta, astfel încât să nu fie nevoie să le introduci de fiecare dată. Se poate salva inclusiv unghiul de deschidere al sistemului de baleiere.

Sistemul de filtrare este de tip Cold Catalist, având o acțiune multiplă. Astfel, acesta este eficient împotriva prafului și alergenilor, asigurând un aer curat. În același timp, acesta este eficient și împotriva mirosurilor neplăcute, având efect deodorizant. Vei scăpa astfel rapid de mirosurile de țigară sau de mâncare.

Aparatul funcționează economic și silențios și este dotat cu un sistem de filtrare avansat, beneficiind astfel de un pachet întreg de funcții utile care să asigure un confort ridicat pe toate nivelele.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim
  • capacitate de 12000 BTU și compresor Toshiba
  • consum redus
  • funcționare foarte silențioasă
  • sistem de filtrare cu efect deodorizant

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Pentru verile caniculare

Zephir MI-12SCO4 este un aparat de aer condiționat foarte atractiv, care merită toată atenția celor care caută o soluție de climatizare eficientă pentru a acoperi un apartament.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat