Zephir MI-09SCO4/BL – un aparat de aer condiţionat ce depăşeşte limita clasicului

Venirea sezonului cald atrage după sine şi nevoia de a asigura locuinţei tale confortul de care aceasta are nevoie, dar, mai mult, confortul de care familia ta sau chiar tu ai nevoie. Pentru a face acest lucru vei avea nevoie de un aparat de aer condiţionat modern şi care să poată trece peste orice provocare. Dacă ai deja unul care nu mai face faţă sau dacă nu ai încă un aparat de aer condiţionat, trebuie să te orientezi spre studierea ofertelor iar dacă ai nevoie de un mic sprijin poţi să arunci o privire asupra aparatului de aer condiţionat Zephir MI-09SCO4/BL. Având în vedere că vorbim despre un aparat de aer condiţionat ce se încadrează noilor norme din domeniu şi mai ales unul care face şi o economie, întrucât are un consum de energie specific clasei A+, preţul de aproximativ 1765 lei (verifică preț actualizateste unul relativ acceptabil.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Cu un design ce depăşeşte limita clasicului şi a culorii albe, acest aparat se încadrează perfect în orice încăpere ai dori să îl montezi, indiferent că vorbim despre sufragerie sau dormitor. Ieşirea din limitele clasicului se datorează prezenţei în partea frontală a unităţii interne a nuanţei negru, un negru sticlos pe care se poate vedea cu uşurinţă panoul de afişaj. Pe acest panou poţi vizualiza informaţii cu privire la temperatura aerului, cât şi informaţii despre programul de funcţionare.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Zephir MI-09SCO4/BL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Revenind la dimensiunile de gabarit, avem 71.5 x 18.8 x 25 cm, cu o greutate de aproximativ 6.5 kilograme pentru unitatea internă şi de 78 x 25 x 54 cm pentru unitatea externă cu o greutate aproximativă de 26.2 kilograme. De reţinut este şi aspectul următor, cel al distanţei maxime a traseului ţevilor între unitatea internă şi cea externă, acest traseu trebuind să aibă o lungime maximă de 25 metri, cu o diferenţă de nivel de maxim 10 metri.

Funcţional, acest aparat de aer condiţionat dispune de existenţa a patru regimuri principale de funcţionare:

– Regimul de ventilare – îţi permite să menţii o temperatură optimă a locuinţei prin ventilarea aerului prezent la interiorul acesteia.

– Funcţia de dezumidificare – cu o capacitate de dezumidificare de 1 litru/h, această funcţie te ajută la prevenirea formării anumitor bacterii sau a mucegaiului, datorită vaporilor de apă din aer atât în interiorul aparatului cât şi al camerei.

– Funcţia de încălzire – îţi dă posibilitatea să te bucuri de o temperatură optimă în timpul iernii, când sistemul tău de încălzire are nevoie de un mic ajutor sau nu funcţionează cum trebuie. Trebuie să ţii cont, înainte de a utiliza această funcţie, de faptul că este funcţională dacă în exterior temperatura este de peste -15 grade Celsius.

– Funcţia de răcire – clasica şi esenţiala funcţie în acest sezon torid şi care este utilizabilă în limitele temperaturii exterioare de până la 50 grade Celsius.

Analizând din mai multe puncte de vedere, observăm că acest produs are o capacitate de răcire medie de 10000 BTU ce îl recomandă pentru o locuinţă de dimensiuni mai reduse sau a unui apartament de cel mult 3 camere.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv
  • eficienţă energetică
  • dimensiune redusă

Contra:

  • lipsa kitului de instalare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.4
Consum de energie - 8.6

8.5

O alegere eficientă

Zephir MI-09SCO4/BL este un aparat de aer condiționat ce impresionează în primă instanță prin design, iar ulterior prin eficiența sa.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat