Zephir MI-09SCO4 – un aparat de aer condiţionat cu design modern si preţ rezonabil

Aparatul de aer condiţionat este unul din electronicele necesare în casa ta, întrucât doar astfel vei beneficia de confortul termic dorit chiar şi în cele mai călduroase zile de vară. Dacă doreşti să îţi schimbi vechiul aparat de aer condiţionat pentru că nu mai face faţă performanţelor cerute şi este foarte zgomotos, ori pur şi simplu este prima dată când îţi îndrepţi atenţia spre achiziţia unui astfel de aparat, trebui să ştii că vei găsi pe piaţă o mulţime de variante. Dacă ai o încăpere de aproximativ 20-25 mp şi doreşti un aparat de aer condiţionat care să consume puţin şi să fie silenţios, atunci Zephir MI-09SCO4 ar putea fi o variantă potrivită. Are un preț de aproximativ 1519 lei (verifică preț actualizat) și un consum destul de decent.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Pe partea de design, vei beneficia de un aparat modern şi ergonomic ce se va potrivi de minune în orice locuinţă. Display-ul frontal este ascuns, fapt ce reprezintă un atu pentru orice utilizator ce nu vrea să fie deranjat de lumina mai puternică a unui display normal. Pentru a şti exact locul unde îl vei putea dispune, te informăm că are o dimensiune a unităţii interioare de 715 x 188 x 250 mm şi o greutate a acesteia de 6.5 kg. Observăm că este redus ca şi dimensiuni, deci nu îţi vei mai face probleme în legătură cu spaţiul de dispunere.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Zephir MI-09SCO4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe partea de caracteristici este un aparat de aer condiţionat recomandat în ceea ce priveşte funcţiile de care dispune. În primul rând, capacitatea de răcire de 10000 BTU va fi mai mult decât suficientă pentru a răci camera de oaspeţi şi dormitorul. Funcţia Jet Turbo vine în ajutor atunci când doreşti să răceşti foarte rapid o anumită încăpere, iar memorarea rapidă a unghiului de baleiaj va fi încă un avantaj.

Motorul de tip DC cu 5 trepte va creşte volumul de turaţie la nevoie, iar compresorul tip invertor va avea un control stabil şi precis al funcţionării, astfel va consuma şi mai puţin. Filtrul de tip Praf şi Cold Catalist elimină din aer o gamă largă de substanţe urât mirositoare precum fumul de ţigară sau mirosul de la mâncare, beneficiind mereu de un aer proaspăt şi curat.

Mai dispune şi de alte funcţii precum cea de autodiagnoză, iar în acest caz nu-ţi vei mai face probleme dacă vor fi scurgeri de freon, dar şi funcţia auto restart, timer şi sleep. Un avantaj îl constituie această ultimă funcţie, sleep, deoarece pe timp de noapte aparatul va creşte temperatura cu 1 grad pe răcire şi o va scădea cu 1 grad pe încălzire, în primele ore, apoi o va menţine timp de 5 ore constantă, după care se va închide.

În acest sens, vei avea confortul dorit şi un consum mic de energie. Consumul de energie poziţionează aparatul în clasa de eficienţă energetică A+, iar din punct de vedere al zgomotului unitatea interioară poate produce un zgomot de la 27 la 40 dB, fiind catalogat ca silenţios.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • consum redus de energie
  • filtru performant
  • funcţii multiple

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 0
Consum de energie - 0

0

O alegere accesibilă

Zephir MI-09SCO4 este un aparat de aer condiționat cu 10000 BTU, ce îți asigură temperatura dorită cu fiecare utilizare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat