Zantia HAVAI! Ca să ai satisfacția unui sistem de răcire complet!

In ciuda aspectului său clasic, Zantia Havai este un aparat de aer condiționat dotat cu tehnologie ultra modernă. Nu contează că indicele de confort termic a luat-o razna afară, pentru că, în interiorul locuinței care adăpostește un Zantia Havai, temperatura pe timp de vară este mană cerească! Cu alte cuvinte, confortul e la el acasă și nu te gândi că-i cheltuială prea mare, căci consumul energetic nu e unul de speriat, ba chiar se raportează la clasa energetică A+++ (la răcire). Zantia Havai vine la pachet cu funcții inteligente menite să te răcorească într-o manieră sănătoasă și cu un preț de aproximativ 2.499 lei(verifică preț actualizat), în magazinele eMAG.

Știai că…

… Zantia este o companie internațională, înființată în anul 1999 în Portugalia, cu soluții în domeniul aerului condiționat, încălzirii, ventilației și energiilor regenerabile?

Ca să începem să-l analizăm succint de la exterior la interior, trebuie să notăm că Zantia Havai are un aspect suficient de elegant pentru o cameră atent decorată. Nimic grosolan nu-i trasează liniile, ba din contră, este destul de finuț. Unitatea internă cântărește 7, 7 kg și măsoară 805 x 193 x 302 mm, pe când cea externă are 29,1 kg și 800 x 333 x 554 mm.

Poză cu Zantia Havai

Zantia HAVAI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Concepute atât pentru uz casnic, cât și pentru uz profesional, aparatele de aer condiționat Zantia Havai cu o capacitate de 12000 BTU/h putere de răcire, de maximum 3,5 kW  sunt eficiente pentru a face față unei suprafețe de maxim 55 mp. De asemenea, se bucură de tehnologia Inverter datorită căreia compresorul variază automat turațiile în ideea de a ajunge mai repede la temperatura dorită și de a o menține acționând la capacitate minimă. De exemplu, dacă aparatul merge chiar și câteva ore, se va observa o îmbunătățire a randamentului cu până la 40% față de un sistem de răcire clasic, cu compresor On/Off.

Un mare plus al acestui aparat de aer condiționat este dat de sistemul de filtrare fotocatalitic, foarte performant care are rolul de a purifica pe deplin aerul din încăpere și de a elimina particulele de praf și poluare, alergenii, bacteriile și virușii. Pentru că este un aparat din noua generație, Zantia Havai se bucură de funcția de dezumidificare, atât de utilă împotriva mucegaiului.

Nu se-aude niciun zgomot! Și asta pentru că Zantia Havai abia dacă atinge 33 dB și asta pe cea mai puternică treaptă de ventilație (și are 12!). În plus, dacă tot vorbim despre silențiozitate, trebuie spus că acest model are și funcția Silent care anulează zgomotele produse de comenzile sau setările efectuate.

Să recapitulăm care sunt caracteristicile principale care-l fac atât de apreciat: filtrul de înaltă densitate; funcționalitate în ambient rece; funcție anti aer rece inteligentă; funcție detectare scurgeri/pierderi de refrigerant sau funcția de autodiagnoză; aceasta are grijă de buna funcționare a compresorului la temperaturi înalte; unitate interioară cu 12 viteze; unitate exterioară cu 5 viteze; mod silențios; compatibil mono și multisplit; două ieșiri pentru condens; memorie pentru poziția grilelor; repornire automată; temporizator; Wi-Fi smart – pentru a-l porni din orice loc ai conexiune la internet. Prin intermediul unor aplicații descărcate pe smartphone (cu sistem de operare Android sau iOS), poți controla aparatul setându-l după bunul plac.

Dacă simți și tu că atmosfera din locuință este foarte apăsătoare, deși toți ai casei sunteți binedispuși, atunci e timpul să realizezi că suntem în plină vară, temperaturile din termometre au luat-o razna și ai nevoie de un spațiu… răcoros. Deci ai nevoie de Zantia Havai Super Inverter, sursa ta de răcoare la un preț ok!

Aparatul de aer condiționat nu include kitul de instalare și nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • clasa A+++
  • silențios
  • Wi-Fi

Contra:

  • nu include kitul de instalare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.9
Eficiență răcire/încălzire - 9.1
Nivel de zgomot - 9.3

9.1

O alegere eficientă

Zantia Havai este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, potrivit pentru suprafețele de până la 55 mp, ce are un

Vezi în magazin
User Rating: 2.66 ( 13 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat