Whirlpool WTLS70812 – mașina de spălat pentru spații mici

Mașinile de spălat cu încărcare verticală au devenit la fel de performante și de atractive precum cele obișnuite, devenind astfel o soluție foarte interesantă pentru cei care au la dispoziție un spațiu mai mic. Nu va mai trebui să faci compromisuri asupra calității spălării în favoarea dimensiunilor reduse. Modelul Whirlpool WTLS70812 poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat ). La un asemenea preț și dotări, modelul reprezintă o alegere inspirată nu doar pentru cei cu spații mici, dar și pentru orice utilizator care urmărește cea mai bună performanță pentru acest preț.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul se remarcă prin faptul că este deosebit de compact. Vei fi uimit cât de performant poate fi un model atât de îngust. Dimensiunile sunt de 90 x 40 x 60 cm. Având de-a face cu un model cu încărcare verticală, designul este unul mult mai simplu. Carcasa este complet albă, iar aspectul este unul clasic. În cazul obiectelor electrocasnice nu putem vorbi de design fără a include și partea lui funcțională, așa că merită să remarcăm faptul că setarea programelor de spălare se face ușor. Ai la dispoziție un număr redus de butoane și multe pictograme care să te ghideze.

Poze cu mașina de spălat rufe

Whirlpool WTLS70812

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Partea spectaculoasă urmează însă să înceapă și să pară că nu se mai oprește. Pentru început, mașina are o capacitate de încărcare de 7 kg, fiind la fel de încăpătoare precum una normală. Spațiul este astfel exploatat la maximum și nu vei resimți nicio diferență față de un model cu încărcarea frontală.

Trecând mai departe, partea tehnologiilor integrate plusează foarte mult în favoarea mașinii. Întâlnim aici în primul rând tehnologia 6th Sense Colours, parte a binecunoscutei tehnologii Al Șaselea Simț. În cazul de față al șaselea simț constă în adaptarea spălării la culorile hainelor. Mai exact, mașina îți pune la dispoziție o serie personalizată de programe, gândite pentru păstrarea culorilor hainelor și evitarea transferurilor nedorite.

Tehnologiile integrate oferă în același timp avantajul de a putea controla în detaliu timpul, puterea și temperatura. În plus, sunt obținute rezultate bune chiar și atunci când folosești o temperatură mai redusă a apei. Eficiența de curățare a petelor este una foarte bună.

Puterea de centrifugare este de 1200 de rotații pe minut, din nou o valoare întâlnită în cazul modelelor clasice.

Programele de spălare sunt printre cele mai variate, având la dispoziție atât de multe încât vei putea personaliza spălarea în detaliu. Vei putea alege programe pentru diferite tipuri de țesături și culori, în funcție de timpul tău, dar și de nivelul de energie urmărit. Ai la dispoziție, astfel, un program special pentru economia de energie, cu o eficiență de 40% mai mare față de rezultatele obișnuite.

Consumul reprezintă un aspect important pentru orice aparat electrocasnic. În ciuda faptului că de obicei mașinile de spălat cu încărcare verticală fac compromisuri la acest nivel, în cazul de față lucrurile stau surprinzător de bine. Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, fiind mai eficientă chiar decât multe modele obișnuite.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • designul slim,
  • calitatea ridicată a spălării,
  • capacitatea de încărcare foarte bună și
  • consumul excelent.

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 9.1
Ușurință în utilizare - 9.4

9.1

O alegere eficientă

Whirlpool WTLS70812 este o mașină de spălat cu încărcare verticală, ideală pentru locuințele mici, cu un consum foarte mic de energie electrică.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.