Whirlpool WTLS65912 ZEN – maşina de spălat cu încărcare verticală premium

O maşină de spălat se alege după performanţe, dar în acelaşi timp contează şi dimensiunile. Iar pentru a te bucura de ambele avantaje (curăţare de calitate a hainelor şi spaţiu redus ocupat) există două variante: fie se merge pe o maşină slim, fie pe una cu încărcare verticală. Whirlpool WTLS65912 ZEN este una dintre cele mai bune maşini de spălat de pe piaţă și are un preț de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat ). Oferă o varietate mare de programe de spălat şi de sisteme de siguranţă, este eficientă din punct de vedere energetic şi îşi face treaba foarte bine. Putea să fie un pic mai mare, dar chiar şi aşa capacitatea ei este peste medie, ceea ce conduce şi la un raport calitate-preţ foarte bun.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

În ceea ce priveşte dimensiunile, mașina de spălat Whirlpool este un pic mai mic decât un model cu încărcare laterală, acesta având dimensiunile de 90 x 40 x 60 cm. Maşina de spălat are culoarea albă, cuva este construită din polipropilenă în timp ce tamburul este din oţel inoxidabil, materiale de altfel foarte rezistente. Aceasta are şi un afişaj cu LCD lângă butonul de selectare al programelor, aşa că punctează şi când vine vorba despre un design modern.

Poze cu mașina de spălat rufe

Whirlpool WTLS65912 ZEN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu toate acestea, o maşină de spălat bună nu oferă doar un aspect plăcut, ci şi multe alte avantaje, precum o capacitate de încărcare mare, multe programe de spălat, sisteme de siguranţă şi eficienţă energetică sporită.

Mașina de spălat nu este chiar cea mai încăpătoare de pe piaţă dar, totuşi, la 6.5 kg, se situează puţin peste medie şi este astfel mai mult decât acceptabilă. Programele de spălare instalate sunt numeroase şi acoperă cam toată gama de nevoi ale unui utilizator obişnuit. Acesta are parte de setări pentru prespălare, diverse materiale (jeans, bumbac, lână, sintetice, delicate), clătire intensivă şi spălare manuală. Programul scurt are 15 minute şi există şi posibilitatea ca maşina să se programeze cu întârziere.

Modelele de la Whirlpool mai au un avantaj, acesta costând în Al şaselea simţ pentru culori, sistem care spală diferit hainele negre şi pe cele colorate. Ca sisteme de siguranţă există cele împotriva copiilor şi detectorul de spumă.

Viteza la centrifugare este una de 1200 rpm, în timp ce clasa de eficienţă la spălare este A. În final, mașina de spălat face parte din gama celor cu cea mai bună eficienţă energetică de pe piaţă, și anume clasa A +++.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 14 programe de spălat care să acopere o gamă variată de nevoi
  • Dimensiuni mai mici pentru a încăpea şi în spaţiile mai restrânse
  • Cea mai bună clasă energetică, A +++, ce garantează un consum redus de energie
  • Sistem Al şaselea simţ, pentru ca hainele negre să nu se decoloreze şi cele colorate să nu iasă la spălare

Contra:

  • Prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Performanțe - 9
Ușurință în utilizare - 9.3

9.1

O alegere eficientă

Whirlpool WTLS65912 ZEN este o mașină de spălat rufe cu o eficiență ridicată, ce te va ajuta să ai rufele mereu curate, cu un consum foarte mic de energie electrică.

Vezi detalii
User Rating: 4.41 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.