Whirlpool WTLS65712 – mașina de spălat cu raport calitate-preț excelent

Modelele de mașini de spălat cu încărcare verticală se remarcă față de celelalte prin prețuri mai mici, fără a face însă rabat de la calitatea de spălare. Whirlpool WTLS65712 este o mașină performantă, economică și mai ales avantajoasă. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1350 lei (verifică preț actualizat), fiind unul foarte atractiv din acest punct de vedere. Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 46 de lei. Mașina are un raport calitate-preț foarte bun. Punctele forte ale modelului sunt tehnologiile performante, eficiența de spălare care asigură și o economie de resurse, numărul mare de programe de spălare și consumul redus. Punctul slab este reprezentat de capacitatea mai redusă de spălare, aceasta fiind însă rezultatul dimensiunilor reduse. Per ansamblu, modelul este unul foarte reușit și atractiv din mai multe puncte de vedere, meritându-și toți banii. 

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex. 

Designul este unul simplu, dar de efect. Aspectul este unul imaculat, modelul fiind în totalitate alb. Panoul de control este foarte animat, acolo fiind întâlnite pictograme, un ecran LCD și o serie de butoane care să facă programarea mult mai ușoară. Dimensiunile modelului sunt de 90 x 40 x 60 cm, acesta fiind îngust și  ușor de încadrat în orice spațiu din bucătărie, baie sau hol.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool WTLS65712

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 6,5 kg, aceasta fiind adaptată dimensiunilor reduse. Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul este alcătuit din oțel inoxidabil. Deschiderea cuvei beneficiază de sistemul Soft Opening.

Puterea de centrifugare este de 1200 de rotații pe minut, aceasta fiind suficient de mare pentru o mașină cu încărcare verticală. Sistemul cu al 6 lea simț funcționează după principiul simte, adaptează și controlează. Astfel, senzorul detectează mai întâi dimensiunile exacte ale încărcăturii înainte de pornirea ciclului. Apoi, senzorul adaptează cantitatea de apă la mărimea exactă a încărcăturii și în cele din urmă adaptează timpul și energia necesare spălării eficiente.

Este de remarcat și tehnologia Clean+. Acesta a apărut ca urmare a dorinței clienților ca etapa de curățare să dureze mai puțin timp. Tehnologia Clean+ constă într-un ciclu special multifazic care în combinație cu folosirea unui aditiv special împotriva petelor optimizează performanța fiecărui agent activ. Rezultatele obținute sunt clar superioare.

Există un număr total de 12 programe. Printre programele de spălare disponibile se numără cele clasice dedicate bumbacului, jeanșilor, sinteticelor etc, cât și unele pentru spălare rapidă în doar 15 minute sau unele pentru economisirea de energie. Programul rapid este recomandat pentru spălarea hainelor cu un grad redus de murdărie. Este interesant faptul că pentru spălarea rapidă sunt disponibile două trepte de temperatură, respectiv cea de 20 grade și cea de 30 de grade. Este disponibilă de asemenea și programarea întârziată.

Whirlpool WTLS65712 este foarte silențioasă, având unul dintre cele mai mici nivele de zgomot.  Nivelul de zgomot la centrifugare este de doar 76 dB, iar cel la spălare este de 59 dB. Prin urmare mașina nu deranjează atunci când se află în funcțiune.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte redus.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • afișaj LED,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool WTLS65712 este o mașină de spălat destul de bine echipată, cu încărcare verticală, ceea ce o face să fie ideală pentru spațiile mici,

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.