Whirlpool WTLS60910 – calitate la un preţ mai mult decât acceptabil

În alegerea unei maşini de spălat contează mai multe criterii. În primul rând, trebuie ţinut cont de performanţele energetice, de programele de spălare, metodele de siguranţă şi uşurinţa de a umbla la setări. Fără îndoială însă, contează şi designul. Din acest punct de vedere se poate alege o maşină cu încărcare frontală, dar şi una cu încărcare verticală, cu ajutorul căreia se poate economisi mai mult spaţiu. Astfel, pentru cei care îşi doresc cel din urmă model, Whirlpool WTLS60910 este una dintre cele mai bune variante de pe piaţă. Are un preț de aproximativ 1350 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil din punctul meu de vedere.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Fiind reprezentanta unui brand cu mare vechime care şi-a creat un renume bun, maşina de spălat vine cu anumite sisteme şi performanţe de ultimă generaţie, care pot să convingă mulţi cumpărători că este o alegere ideală. În primul rând, capacitatea energetică A++, ceea ce înseamnă un consum foarte redus de energie, şi o atitudine mai prietenoasă faţă de mediu din partea proprietarului. Astfel, grijile unei facturi ridicate din cauza maşinii de spălat sunt reduse şi oricine se poate bucura la maxim de posibilităţile acesteia.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool WTLS60910

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din acest punct de vedere, modelul Whirlpool oferă destul de multe proprietarilor. Capacitatea sa este de şase litri, suficientă pentru o familie destul de numeroasă, iar viteza de centrifugare este de 1000 rpm.  Datorită unor sisteme moderne, maşina funcţionează la parametri ridicaţi şi atunci când spală la temperaturi mai scăzute, garantând scoaterea petelor şi un consum optim de energie. Aşa cum era şi de aşteptat, maşina beneficiază de diferite programe de spălare, uşor de selectat şi de utilizat. Printre acestea se regăsesc un program de prespălare, unul pentru clătire intensivă, dar şi pentru diverse materiale mai dificile, precum bumbacul sau alte haine delicate. Nu în ultimul rând, există şi modurile Aqua Eco şi Super Eco care ajută la un consum mai redus de apă sau energie.

În ceea ce priveşte siguranţa, maşina este dotată cu un sistem împotriva copiilor, dar şi cu senzori care detectează inundaţiile accidentale şi spuma excesivă, absolut necesară acestui tip de design.

Pentru hainele care nu necesită o spălare intensivă, Whirlpool WTLS60910 vine şi cu un program foarte util, de doar 15 minute. Pentru acesta pot fi setate două temperaturi alternative, de 20 sau 30 de grade, consumul de apă şi energie fiind şi ele stabilite în funcţie de tipul hainelor.

Ajunşi şi la acest subiect, trebuie prezentat şi unul dintre marile avantaje ale maşinii de spălat. Aceasta este dotată cu tehnologie “Al şaselea simţ”, dedicată hainelor colorate. Astfel, proprietarul poate să îşi aleagă modul de spalare şi în funcţie de culorile articolelor. Temperatura şi volumul apei, dar şi centrifugarea se personalizează pentru fiecare categorie de haine, pentru a nu afecta în vreun fel calitatea acestora. Astfel, negrul rămâne la fel de intens chiar şi după spălări repetate iar culorile nu se pierd şi nu se transferă de la o haină la alta. Nu în ultimul rând, există şi o setare pentru încărcăturile mixte.

Poate că designul nu îi va mulţumi pe unii, dar modelul Whirlpool este o maşină de spălat care face totul la fel de bine ca şi una cu încărcare frontală, beneficiind de cele mai moderne şi eficiente tehnologii.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • afișaj LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool WTLS60910 este o mașină de spălat vase cu încărcare verticală, potrivită pentru spații mici,putând fi achiziționată la un preț decent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.