Whirlpool WTLS 70912 – un design modern pentru o maşină de spălat performantă

Fiecare moment şi fiecare secundă contează, iar cel mai mult timp pe care îl poţi economisi este utilizând o aparatură electrocasnică de ultimă generaţie. Dintre acestea, sunt de menţionat cele care ajută cel mai mult şi cred că este corect când ne referim la maşinile de spălat ca fiind cele mai ajutătoare. Dacă ţi s-a stricat maşina de spălat sau dacă vrei să îţi achiziţionezi una nouă, trebuie să ştii că Whirlpool WTLS 70912 este o variantă pe care trebuie să o iei în calcul. Nu doar capacitatea, ci şi specificaţiile privind consumul redus de energie ce o poziţionează în clasa energetică A+++ sau preţul de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat ) sunt elementele ce te pot ajuta să iei o decizie în ceea ce priveşte viitoarea ta maşină de spălat rufe.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Cu un design modern, cei de la Whirlpool nu fac decât să confirme încă o dată ceea ce poate ştim şi anume că au produse de calitate foarte bună, dar şi ţin pasul cu tehnologia. Maşina de spălat cu încărcare verticală şi cu al şaselea simţ Whirpool WTLS este de culoare albă, culoare care este specifică de cele mai multe ori acestor produse.

Poze cu uscătorul de rufe

Whirlpool WTLS 70912

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În partea sa superioară avem capacul cu mâner argintiu, iar în spatele acestuia panoul de control care este alcătuit din două elemente.

În partea sa stângă avem afişajul pe care putem vedea temperatura setată, timpul programului, dar şi viteza de centrifugare. Sub acest afişaj avem butoane pentru selectarea temperaturii, selectarea timpului, a centrifugării, dar şi butoane pentru blocarea capacului. În stânga afişajului avem selectorul rotativ, selector care ne ajută să alegem dintre numeroasele programe de spălare. Ca şi spaţiu necesar pentru montarea acestei maşini de spălat vei avea nevoie de 900 x 400 x 600 mm.

În ceea ce priveşte funcţionarea, putem menţiona faptul că această maşină de spălat ne asigură o performanţă foarte bună chiar şi la spălarea la temperaturi joase, fapt ce ne asigură o economisire a energiei cu aproximativ 40%. Al şaselea simţ al acestei maşini de spălat ne ajută şi în cazul hainelor colorate, putând alege culori deschise, culori închise sau mixt.

Tot legat de programe avem şi cel de spălare ultrarapidă de 15 minute. Acest program utilizat pentru a spăla haine mai puţin murdare poate folosi două temperaturi, una de 20 şi una de 30 de grade.

Pe lângă acestea mai avem un program de bumbac, program de clătire intensivă, de spălare manuală sau de rufe colorate. Mai avem şi un program pentru rufe delicate sau Super Eco şi Aqua Eco. Avantajele alegerii unui astfel de produs nu se opresc doar aici, mai avem şi avantajul de a avea un sistem de protecţie împotriva copiilor, o opţiune de spălare cu apă rece, dar şi opţiunea de recomandare a dozării de detergent.

Având o gamă variată de produse dintre care putem să alegem, trebuie să cunoaştem foarte bine toate detaliile iar, legat de această maşină de spălat, mai avem câteva detalii foarte importante printre care capacitatea de spălare de 7 kg, ceea ce o face eficientă oricărei familii.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Performanțe - 9.1
Ușurință în utilizare - 9

9

Pentru spații mici

Whirlpool WTLS 70912 este o mașină de spălat rufe destul de elegantă, ce nu îți ocupă prea mult spațiu, astfel că este ideală pentru locuințele mici.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.