Whirlpool WTLS 66912 – mașina de spălat A+++ cu încărcare verticală

Dacă modelele de mașini de spălat cu încărcare verticală sunt cele potrivite pentru tine, atunci Whirlpool WTLS 66912 îți va plăcea cu siguranță. Acesta ocupă puțin spațiu, este economic și beneficiază în același timp de dotări foarte performante. Modelul Whirlpool poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai accesibile de pe piață. Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 47 de lei. Mașina are un raport calitate-preț foarte bun, remarcându-se prin dotările performante, eficiență, numărul mare de programe de spălare și consumul redus. Punctul slab este reprezentat de capacitatea mai redusă de spălare, dar întrucât acest lucru se datorează dimensiunilor reduse, poate fi trecut cu vederea.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

După cum se obișnuiește în cazul modelelor cu încărcare verticală, și acesta de față are un design simplu.  Mașina este în totalitate albă, singurele pete de culoare fiind  întâlnite pe panoul de control. Acolo este și locul în care întâlnim logo-ul Whirlpool. Este de remarcat în același timp ecranul LCD care oferă informații despre ciclul de spălare. Aparatul are dimensiunile de 90 x 40 x 60 cm, ocupând foarte puțin loc și putând fi plasat în aproape orice spațiu.  

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool WTLS 66912

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 6 kg, acest lucru fiind din cauza dimensiunilor reduse. Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul este alcătuit din oțel inoxidabil, modelul oferind o calitate superioară.

Puterea de centrifugare este de 1200 de rotații pe minut, o performanță bună pentru această clasă. Mașina de spălat oferă performanțe optime chiar și la temperaturi joase ale apei și îndepărtează cu succes chiar și cele mai dificile pete. Datorită sistemului 6th Sense Colours modelul oferă o variantă unică de programe dedicate hainelor colorate. Fiecare dintre aceste programe utilizează tehnologia cu al 6-lea simț pentru a optimiza performanța la spălare în funcție de culorile setate (culori închise, deschise sau mixt).

Printre programele de spălare disponibile se mai numără unele dedicate anumitor tipuri de țesături, unele pentru spălare rapidă sau unele pentru economisirea de energie. Modelul oferă o economie de până la 40% din energie, acest procent reprezentând diferența de consum de energie între ciclul de bumbac la 60 de grade și 40 de grade. Există de asemenea și un program rapid care termină ciclul în 15 minute.

Modelul dispune de un sistem special de detectare a nivelului de spumă, ajustând nivelul de apă în funcție de acesta și economisind astfel resurse. Mașina mai beneficiază de control al balansului, selector de centrifugare și o funcție specială pentru siguranța copiilor.

Whirlpool WTLS 66912 are un nivel de zgomot redus, fiind una dintre cele mai silențioase. Nivelul de zgomot la centrifugare este de doar 76 dB, iar cel la spălare este de 59 dB.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum extrem de redus. Consumul de energie pentru un ciclu de spălare este de 0.77 kWh, iar cel  de apă este de 24 de litri. Modelul se încadrează în clasa de eficiență la spălare A.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • design plăcut,
 • afișaj LCD,
 • clasa de eficiență energetică A+++,
 • 1200 rpm

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

După cumpărare îți vor fi utile:

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool WTLS 66912 este un model cu încărcare verticală, dotat cu destul de multe funcții, astfel încât rufele tale să arate impecabil de fiecare dată.

User Rating: 3.88 ( 2 votes)

2 comentarii

 1. Am cumparat acum 2 luni acest produs si in afara punctelor pozitive enumerate mai sus m-au surprins 3 puncte negative: 1. cuva cu haine dupa ce se termina programul de spalat nu revine cu usa in partea superioara, fiind nevoie sa invart cu mana de cuva pentru a ajunge la usa;
  2. Dupa fiecare spalare ramane apa in capac iar cand deschid capacul toata apa inunda hainele spalate si stoarse;
  3. Dupa doua luni de zile din cuva vine un miros urat, cu toate ca folosesc Calgon.

  • Si eu am aceasta masina de spălat de aproape 2 ani, problema de la punctul 1 s-ar putea să fie ceva mecanic la tine, pentru ca mie îmi ramane cuva intotdeauna sus, in schimb , problemele 2 si 3 le am si eu,mai mult, după atâtea utilizări, s-a adunat un fel de mazga (mizerie) pe langa cuva la tamburul de cauciuc si nu se poate curata, foarte greu accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.