Whirlpool WTLS 65912 – mică, compactă și eficientă

Te numeri printre cei cu o locuință nu foarte spațioasă și îți dorești o mașină de spălat cu dimensiuni mici, pe care să o montezi în baie? Atunci s-ar putea să îți surâdă propunerea noastră de astăzi, modelul Whirlpool WTLS 65912. Are un preț de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), nu foarte mare având în vedere că discutăm despre un brand ce se clasează pe podium când vine vorba de electrocasnice.

Mașina de spălat mai poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Din punct de vedere al designului, modelul se încadrează în clasa elegantă, rafinată, realizată cu mult bun gust. Și acest model este realizat tot pe alb, cam ca marea majoritate a mașinilor de spălat de pe piață. Dimensiunile de 90 cm înălțime, 40 cm lățime și 60 cm adâncime sunt destul de potrivite încât mașina de spălat rufe să se încadreze chiar și într-o baie nu foarte spațioasă sau de ce nu pe un holuleț.

Este bine de știut că un asemenea model nu poate fi montat în bucătărie, sub blatul mobilei, deoarece este un model cu încărcare verticală, iar panoul de comenzi este deasupra. Ce include panoul de control? Mai precis un selector de programe, dar și un display destul de mare, de tip LCD, ce afișează gradele la care sunt spălate rufele, viteza de rotație, precum și timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, etc. Este ușor de utilizat, chiar și de către cei mai în vârstă, iar rezultatele pot spune că depășesc așteptările.

Poze cu mașina de spălat rufe Slim Whirlpool WTLS 65912

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool WTLS 65912 este un model Slim, cu o capacitate de încărcare de 6,5 kg, suficient încât să poți spăla chiar și țesăturile puțin voluminoase, cum sunt gecile, halatele pufoase, etc. Totuși nu te aventura să crezi că vei putea spăla o pilotă sau alte țesături de genul acesta. Viteza de rotație ajunge la 1200 rpm și asigură o stoarcere perfectă a rufelor, pentru ca timpul de uscare să fie redus considerabil.

Potrivit testelor, mașina de spălat Whirlpool se încadrează în clasa de eficiență energetică A++  și clasa de eficiență la spălare A, cu un consum moderat atât de apă, cât și de energie electrică.

În ceea ce privește programele, modelul în cauză însumează un număr de 14. Probabil cel mai des utilizat program se va dovedi a fi cel de 15 minute. Cum timpul este extrem de important pentru fiecare dintre noi, nu văd de ce am folosi programe mai lungi pentru rufele prea puțin murdare. Nu-ți fă griji varietatea programelor îți permite să speli orice tip de țesătură: jeans, bumbac, sintetice, rufe albe, colorate, delicate, etc.

Tehnologia Al 6-lea simț nu lipsește nici de la acest model. Ea este implementată pentru ca rezultatele la spălare să fie mult mai eficiente, mai precis acționează în funcție de culorile setate, fără a se specifica tipul de țesătură.

Mașina de spălat nu este nici zgomotoasă, atinge numai 51 dB în timpul spălării și 72 dB în timpul centrifugării. Motorul CIM nu are perii și asigură o stabilitate mai bună, eliminând totodată vibrațiile din timpul spălării.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj de tip LCD,
  • Al 6-lea simț,
  • capacitate de încărcare de 6,5 kg,
  • Slim

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

În cazul în care ai o locuință destul de micuță și vrei să valorifici fiecare centimetru, atunci mașina de spălat Whirlpool WTLS 65912 ar putea fi varianta potrivită pentru tine.

User Rating: 0.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.