Whirlpool WTLS 60812 ZEN – calitate pentru o maşină de spălat cu încărcare verticală

Whirlpool este liderul mondial în ceea ce priveşte producţia de maşini de spălat, atât în ceea ce priveşte maşinile cu încărcare laterală, dar şi pe cele cu încărcare verticală. Cea de-a doua categorie este, poate, ceva mai jos în preferinţele românilor, dar cu siguranţă calitatea acestor modele este la fel de ridicată ca şi cea a produselor clasice. În ceea ce priveşte maşinile de spălat cu încărcare verticală, Whirlpool WTLS 60812 ZEN este o alegere foarte bună, având un preț de aproximativ 1899 lei (verifică preț actualizat ). Nu este chiar cea mai bună variantă a brandului, dar propune performanţe interesante și utile pentru orice material şi în orice situaţie.

Dacă se ia în calcul şi clasa energetică, cu ajutorul acesteia se pot face şi economii, ceea ce face ca raportul calitate-preţ să fie unul foarte bun.

Poze cu mașina de spălat rufe

Whirlpool WTLS 60812 ZEN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul construcţiei, această maşină de spălat este una foarte rezistentă, cu cuva din polipropilenă şi tamburul din oţel inoxidabil. Este un model alb, cu design destul de minimalist, care ocupă un spaţiu relativ redus, are dimensiunile de 90 x 40 x 60 cm şi, în general, nu se deosebeşte prea mult de celelalte modele cu încărcare verticală.

Principala diferenţă faţă de modelul asemănător este însă capacitatea de încărcare, care scade uşor, ajungând la 6 kilograme. Nu este însă puţin, aceasta fiind de altfel şi media, iar la maşinile cu încărcare frontală aceasta este mai mică. Până la urmă este de ajuns pentru o persoană care locuieşte singură sau pentru o familie mai mică. Nu există nici un afişaj LCD, dar schema de control este simplă şi intuitivă.

Clasa energetică este, în schimb, cea mai bună de pe piaţă, maşina de spălat fiind un aliat pentru cei care îşi doresc să facă economie. Dacă din acest punct de vedere maşina face parte din categoria A +++, clasa de eficienţă la spălare este A, iar viteza de centrifugare este bună, 1200 rpm.

În ceea ce priveşte programele de spălare, maşina se prezintă foarte bine, având 14 programe de spălare, inclusiv unul rapid, de 15 minute. În rest, avem de a face cu cele clasice: prespălare, spălare intensivă, clătire manuală şi programele pentru diverse materiale (bumbac, lână, sintetice, haine delicate). Fiind o maşină de la Whirlpool, aceasta are şi sistemul Al şaselea simţ pentru haine colorate, în timp ce la nivelul sistemelor de siguranţă se remarcă şi cel împotriva copiilor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design ergonomic pentru casele cu mai puţin spaţiu
  • Programe de spălare pentru toate nevoile
  • Sistem de siguranţă împotriva copiilor
  • Tehnologia Al şaselea simţ pentru culori mai intense după multe spălări
  • Maşina de spălat Zen, cu un nivel redus de zgomot
  • Clasa energetică A +++

Contra:

  • Are o capacitate de încărcare de doar 6 kilograme
  • Nu are afişaj LCD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Performanțe - 8.8
Ușurință în utilizare - 8.8

8.7

O alegere eficientă

Whirlpool WTLS 60812 ZEN este o mașină de spălat cu încărcare verticală, potrivită pentru spațiile mici, oferind totodată performanțe destul de bune la spălare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.