Whirlpool Supreme Care HSCX 90420 – haine curate şi uscate în acelaşi timp

Nevoia de a avea haine curate şi uscate într-un timp foarte scurt nu se limitează doar la partea de maşină de spălat rufe, ci este legată şi de prezenţa altor produse electrocasnice care să te ajute în acest sens. Un astfel de produs electrocasnic este şi uscătorul de rufe cu al şaselea simţ de la Whirlpool, Supreme Care HSCX 90420 care o să te ajute mai ales în momentul în care vrei ca rufele pe care tocmai le-ai spălat să fie uscate. Are un preț de aproximativ 2229 lei(verifică preț actualizat).

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Avantajele aduse de utilizarea unui astfel de model de uscător rufe sunt numeroase, dar principalul este dat de posibilitatea utilizării sale atât de către utilizatorii casnici cât şi de către cei care deţin anumite activităţi comerciale ce impun un volum mare de rufe pentru spălat, dar şi necesitatea uscării acestora într-un timp foarte scurt. Pe lângă utilitatea deosebită de care se bucură, şi aerul pe care îl aduce în locuinţa ta este unul la fel de avantajos. Modul de realizare este unul care îmbină atât un aer clasic şi uşor elegant datorită nuanţei albe şi a formei şi nuanţei uşii de încărcare, cât şi un aer modern dat de panoul de comandă şi control al funcţionării.

Poze cu uscătorul de rufe

Whirlpool Supreme Care HSCX 90420

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modernitatea nu constă doar în modul în care panoul este realizat, ci şi în posibilitatea realizării unui control intuitiv şi uşor de realizat de către orice utilizator. În partea centrală a panoului este un potenţiometru rotativ pentru selectarea programelor, în partea stângă a acestuia vei găsi o listă de programe, cel selectat având un led aprins, în timp ce în partea dreaptă a potenţiometrului vei avea un afişaj LCD pentru timpul de funcţionare rămas. Sub acest panou vei avea şi unele butoane speciale pentru a stabili setările dorite pentru programele de uscare şi pentru a beneficia de rezultatele dorite.

Partea interioară a acestui model de uscător şi avantajele pe care acesta le aduce ţin de volumul tamburului de 121 l, dar mai ales de capacitatea de încărcare de 9 kg. Această capacitate de încărcare este una care vine să confirme ceea ce am specificat la început legat de posibilitatea de utilizare chiar şi de cei care au activităţi comerciale în domeniul turismului, de exemplu. O altă caracteristică esenţială în utilizarea acestui uscător ţine de tehnologia prezentă în timpul funcţionarii şi care se bazează pe tehnologia cu al şaselea simţ, dar şi pe prezenţa unei tehnologii de uscare prin condensare.

Indiferent de utilizare, nu trebuie să îți faci griji cu privire la consumul pe care îl are, chiar dacă volumul tamburului este unul destul de mare, precum şi capacitatea de încărcare a acestuia. În privinţa consumului vei beneficia de un consum de 2.19 kWh în program standard, ceea ce duce la poziţionarea produsului în clasa de eficienţă energetică A++, a doua clasă ca şi eficienţă prezentă pe piaţa acestei game de produse electrocasnice. Cu toate acestea, dar şi datorită faptului că dimensiunea de 84.5 x 59.6 x 65.9 cm îi permite să fie montat şi utilizat oriunde vei dori, singurul dezavantaj este dat de preţul cam ridicat pentru piaţa produselor electrocasnice de la noi, și anume 2650 lei.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern
  • prezenta unui afișaj LCD
  • clasă de eficiență energetică A++
  • consum de doar 2.19 kWh

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.2
Performanțe - 9.4

9.3

O alegere eficientă

Whirlpool Supreme Care HSCX 90420 este un uscător modern și extrem de eficient, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A++.

Vezi detalii
User Rating: 2.03 ( 26 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.