Whirlpool Supreme Care FSCR90425 – mașina de spălat ultra modernă

Whirlpool Supreme Care FSCR90425 este o mașină de spălat care aduce controlul la un cu totul alt nivel, modelul fiind astfel unul potrivit pentru cei care își doresc tehnologie de vârf și în cazul aparaturii electrocasnice. Mașina de spălat Whirlpool Supreme Careare un preț de aproximativ 2749 lei (verifică preț actualizat), un preț bun dacă avem în vedere toate dotările atractive de care dispune mașina. Modelul este unul dintre cele mai performante și mai economice de pe piață, fiind în același timp și foarte atractiv din punct de vedere vizual.

Designul acesteia este unul futurist, acest lucru datorându-se în primul rând panoului de control transpus complet în funcții touch. Partea superioară a mașinii este dotată astfel cu un ecran LCD de mari dimensiuni, care va transforma experiența de utilizare într-una foarte interactivă. Carcasa mașinii este albă, punând cu atât mai mult ecranul în evidență. Ușa hubloului este generoasă, făcând posibilă descărcarea ușoară a hainelor, mașina având dimensiunile de 85 x 59.5 x 64 cm.

Poze cu mașina de spălat

Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 9 kg, fiind mai mult decât atractivă, încât vei putea spăla într-un singur program o cantitate mare de haine, economisind astfel timp și energie.

Mașina nu doar arată futurist și performantă, ci este așa și la partea tehnică. Se remarcă astfel, în primul rând, motorul Direct Drive controlat prin inducție. Datorită tehnologiei Zen, transimisia tradițională pe curea este înlocuită de tracțiunea care rotește tamburul direct. În plus, motorul nu are perii, asigurând prin urmare o funcționare extrem de silențioasă și o stabilitate foarte bună.

În ceea ce priveşte nivelul de zgomot la spălare, acesta este de 49 dB, iar cel la centrifugare este de 69 dB. Scăderea vibrațiilor oferă totodată o rezistență superioară în timp, durata de viață a mașinii crescând cu până la 25 de ani. Mașina are o putere de centrifugare de 1400 rpm, având o eficiență ridicată la stoarcere, aceasta datorându-se totodată și tehnologiilor amintite anterior.

În ceea ce privește eficiența spălării, modelul are rezultate foarte bune și aici. Datorită unor senzori, mașina poate detecta nivelul de spumă din cuvă și adapta nivelul de apă la acesta, pentru o spălare mai economică și mai eficientă.  În același timp, e disponibilă și o recomandare pentru cantitatea de detergent ce trebuie folosită, astfel încât să se evite risipa.

Ai la dispoziție toate programele clasice de spălare, cărora le poți adăuga funcții suplimentare de stoarcere, clătire, prespălare etc.

O surpriză mare vine la partea de consum unde, deși structura motorului și senzorii de spălare anticipau o funcționare economică, apartenența la clasa de eficiență energetică A+++ este cu adevărat surprinzătoare. Consumul pentru un program standard este de doar 0.86 kWh, ceea ce e mai mult decât ok raportându-ne la capacitatea de încărcare și eficiența de spălare. Consumul anual de apă este de 10800 de litri, așa că economia e mare și în această privință.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Panou de control complet touch
  • Capacitate mare de încărcare
  • Tehnologii avansate pentru spălarea eficientă
  • Consum foarte redus
  • Nivel mic de zgomot

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Performanțe - 9.3
Ușurință în utilizare - 9.2

9.5

Pentru familii numeroase

Whirlpool Supreme Care FSCR90425 este o mașină de spălat rufe ce se evidențiază nu numai printr-un design superb, cât și prin capacitatea și eficiența sa generoasă.

Vezi detalii
User Rating: 2.9 ( 21 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.