Whirlpool Supreme Care FSCR80412 – mașina de spălat modernă și economă

Whirlpool este unul din numele mari care are acum în portofoliu produse cu raport calitate-preț foarte bun. Un astfel de model este și Whirlpool Supreme Care FSCR80412, ce are un preț de aproximativ 2299 lei (verifică preț actualizat ), destul de piperat, dar având în vedere că discutăm despre unul dintre cele mai noi modele ale producătorului, nu mi se pare deloc deplasat.

Mașina de spălat are o construcție modernă, extrem de interesantă ca și design și util gândită din punct de vedere al panoului de control. În acest fel, hubloul are dimensiuni mari și o deschidere largă, fiind mult mai practic la descărcarea sau încărcarea cu haine. Pentru a face mai ușoară setarea programelor, panoul de control a fost dotat un ecran mare LCD. Butonul central circular este încadrat de multe pictograme, așa încât setarea să fie intuitivă. Carcasa este albă, aspectul fiind unul îngrijit. Dimensiunile totale sunt de 85 x 59.5 x 61 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe

Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul face parte din categoria ”grea”, având o capacitate de încărcare de 8 kg.

Chiar dacă designul are rolul său, trebuie să recunoaștem că partea principală care interesează este calitatea spălării. Elementele cele mai importante care țin de acest aspect sunt tehnologiile de luptă împotriva petelor, programele de spălare și capacitatea de centrifugare.

Tehnologia cu Al Șaselea Simț este semnătura celor de la Whirlpool, așa că nu putea lipsi nici din configurația de față. Tehnologia este gândită să acționeze în trei pași. Mai întâi aceasta detectează cantitatea de haine, urmând ca apoi să adapteze cantitatea de apă și să asigure un timp și un consum convenabile. Pentru a plusa în lupta cu petele, modelul este dotat și cu tehnologia Clean+. Aceasta permite realizarea unui ciclu multifazic. Tehnologia Clean+ optimizează acțiunea detergentului, exploatând mult mai bine agenții de curățare. Arsenalul de tehnologii oferă un avantaj bun.

Puterea de centrifugare este de 1400 de rotații pe minut, așa că hainele vor ieși destul de bine stoarse.

În ceea ce privește programele, lucrurile rămân la fel de atractive și aici. Vei găsi așadar nenumărate programe de spălare, toate beneficiind de mai multe trepte de temperatură. Programele sunt variate și includ chiar și opțiuni pentru economia de resurse sau pentru spălarea hainelor în vederea călcării mai ușoare.

Calitatea de spălare este astfel una foarte bună în ansamblu. Eficiența de spălare atrage în același timp și un consum redus, ceea ce face modelul cu atât mai atractiv. Acesta se încadrează în clasa de eficiență A+++, ceea ce înseamnă un consum foarte mic de energie.

Dacă există un aspect mai puțin atractiv, acesta este reprezentat de nivelul de zgomot, acest model având un nivel de zgomot la centrifugare de 76 dB, ceea ce poate fi destul de supărător.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență la spălat,
  •  

    consumul redus,

  •  

    viteza de rotație de 1400rpm

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Performanțe - 8.2
Ușurință în utilizare - 8.6

8.3

O alegere eficientă

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 este o mașină de spălat cu o eficiență extraordinară, ce are grijă ca rufele tale să arate impecabil după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.