Whirlpool Supreme Care FSCR70414 – mașina de spălat de clasă A+++

În momentul actual, mașinile de spălat performante sunt cele care au și consumul cel mai redus, tehnologiile fiind gândite astfel încât să fie economice și ecologice. Un model foarte atractiv din acest punct de vedere este Whirlpool Supreme Care FSCR70414. Mașina de spălat poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat), fiind ceva mai scumpă, dar investiția meritând fiecare leu.

Mașina are un design foarte modern, caracterizat în primul rând de panoul de control transpus complet în touch. Prin urmare, vei putea selecta programul dorit prin doar câteva atingeri. Interfața este una intuitivă, așa că timpul pentru setare va fi unul scurt. Panoul este delimitat vizual printr-o zonă neagră care ocupă partea centrală din zona de sus. În partea stângă se găsește sertarul pentru detergent, în timp ce partea dreaptă rămâne goală, găzduind doar logo-ul pentru Al 6-lea Simț.  Ușa hubloului este destul de mare, părând să ocupe partea inferioară a mașinii. Modelul are dimensiunile de 85 x 59.5 x 61 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe

Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 7 kg, fiind una medie și asigurând spălarea unei cantități suficiente de haine.

La nivelul tehnologiilor integrate se remarcă în primul rând sistemul Soft Move. Acesta oferă o spălare aparte, adaptată de fiecare dată programului. Sistemul Soft Move folosește senzori de detectare a încărcăturii, la fel cum folosește și tehnologia cu Al 6-lea Simț pentru reglarea cantității de apă. Modelul este de asemenea dotat cu tehnologia FreshCare, foarte utilă pentru situațiile frecvente în care nu poți scoate hainele din mașină imediat după terminarea programului. Astfel, atunci când întârzii cu scoaterea hainelor, acestea vor fi la fel de proaspete, fără a căpăta mirosuri neplăcute.

Puterea maximă de centrifugare este de 1400 rpm, randamentul fiind unul excelent. Hainele spălate vor fi stoarse corespunzător, fiind mult mai ușor de uscat iar pentru a evita încrețirea excesivă a hainelor există o funcție specială.

Singurul aspect supărător este legat de nivelul de zgomot care la centrifugare atinge valoarea de 76 dB și se poate dovedi supărător.

Programele de spălare sunt variate și pot fi reglate în detaliu. Pe lângă programele clasice pentru bumbac, sintetice sau lână vei găsi și programe dedicate anumitor culori sau activități. Există de asemenea un program pentru spălarea rapidă, unul pentru spălarea manuală și mai multe pentru funcții suplimentare de stoarcere, clătire sau prespălare.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, fiind una dintre cele mai economice de pe piață. Modelul are un consum foarte redus, acest lucru fiind susținut pe toate nivelele.

Mașina de spălat Whirlpool Supreme Care reprezintă o alegere potrivită pentru orice familie dispusă să investească un buget mai mare într-un astfel de aparat. Investiția este una pe termen lung și se dovedește a fi foarte economică, reducând considerabil costurile post-achiziție. Modelul este performant, eficient și atractiv din punctul de vedere al designului, dovedind încă o dată profesionalismul Whirlpool.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • panou de control transpus complet în touch
  • capacitate bună de încărcare
  • tehnologii avansate și economice
  • consum foarte redus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.4
Performanțe - 9.4

9.4

O alegere eficientă

Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este o mașină de spălat rufe cu o capacitate generoasă de încărcare și cu o viteză de centrifugare pe măsură.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.