Whirlpool Supreme Care FSCR10431 – mașina de spălat premium

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 este o mașină de spălat ultra modernă, care face un pas decisiv spre îndepărtarea de modelele standard întâlnite până acum. Mașina de spălat Whirlpool Supreme Care poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 3099 lei (verifică preț actualizat), depășind un buget mediu, dar meritându-și pe deplin achiziția.

Această trecere începe de la nivelul designului, acolo unde panoul de control este complet touch. Panoul este delimitat de o zonă neagră care oferă un contrast foarte atractiv față de restul carcasei care este disponibilă pe alb. Raportându-ne la designul standard, în cazul de față sertarul pentru detergent pare să ocupe mai puțin loc și să fie izolat în partea stângă. Ușa hubloului are dimensiuni foarte generoase, permițând încărcarea și descărcarea mai ușoară cu haine. Cât priveşte dimensiunile mașinii, acestea sunt de 85 x 59.5 x 64 cm.

 

Poze cu mașina de spălat rufe

Whirlpool Supreme Care FSCR10431

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 10 kg, fiind mai mare decât media de pe piață și făcând modelul potrivit pentru familii.

Capacitatea bună de încărcare este însoțită de o performanță ridicată, motorul asigurând astfel o funcționare eficientă și în același timp silențioasă. Tehnologia cu Al 6-lea Simț reglează cantitatea de apă în funcție de cantitatea de haine și asigură în același timp un consum minim de resurse. Pentru ca funcționarea să fie economică până la capăt, există și o funcție specială de dozare a cantității de detergent, aceasta fiind valabilă pentru detergentul lichid. Seria de tehnologii mai include un sistem care protejează hainele împotriva încrețirii excesive în timpul spălării. Se remarcă în același timp sistemul FreshCare care rezolvă una dintre cele mai comune probleme apărute în urma spălării. Este vorba de momentele în care nu poți scoate hainele din mașină după spălare, iar în timp acestea capătă un miros specific ce poate deveni neplăcut.

Puterea maximă de centrifugare este de 1400 rpm, modelul fiind unul puternic și asigurând o stoarcere foarte eficientă.

Pentru spălare ai la dispoziție programe variate care se vor asigura că hainele tale vor fi curățate corespunzător, având în același timp grijă de țesături. Găsești atât programe clasice, cât și unele dedicate unor funcții suplimentare sau unor anumite tipuri de țesături.

În ceea ce privește consumul, acesta este unul excelent. Tehnologiile gândite pentru a reduce consumul sunt foarte eficiente, atrăgând apartenența la clasa de eficiență energetică A+++. Facturile vor fi prin urmare foarte mici, la acest lucru contribuind și capacitatea mare de spălare care permite realizarea unui număr mai mic de programe.

Mașina de spălat Whirlpool Supreme Care beneficiază de calitate premium pe toate nivelele, începând cu designul și ajungând la performanța tehnologiilor și consum.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • LCD
  • capacitate de încărcare de 10 kg
  • tehnologii avansate și economice
  • consum foarte redus

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 9.8

9.9

O alegere eficientă

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 este o mașină de spălat ce se remarcă nu doar prin capacitatea de încărcare generoasă și viteza de centrifugare mare, ci și prin eficiența sa sporită.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.