Whirlpool Supreme Care FSCR10428 – o alegere premium

Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este o mașină de spălat rufe, ce face parte din noua generație lansată de producător, prin urmare, este dotată cu cele mai noi tehnologii. Whirlpool și-a creat un renume în rândul utilizatorilor de electrocasnice, și asta datorită calității și eficienței de care s-a dat dovadă de-a lungul timpului. În cazul modelului despre care vom discuta astăzi, pot începe prin a-ți spune că acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2899 lei(verifică preț actualizat). Poate părea un preț destul de măricel, însă nu vorbim de o mașină de  spălat cu caracteristici standard, ci discutăm despre un model premium, ce te va cuceri atât prin design, cât și prin eficiența sa.

MAșina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

În ceea ce privește aspectul, îți pot spune că avem de-a face cu un model elegant și modern, ce se va încadra într-un decor pe măsură. Este complet albă, accesorizată discret de o ușor cu conturul din inox, dar și de un panou de control bine pus la punct, și totuși foarte aerisit. Modelul Whirlpool este dotat: cu un ecran LCD, ce îți indică detalii legate de ciclul de spălare ales; un selector de programe, dar și cu o serie de butoane ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite pentru fiecare tip de țesătură spălat. Ca și dimensiuni, este puțin mai mare față de un model standard, dar acest aspect este normal având în vedere capacitatea sa de încărcare. Mai precis dimensiunile sale sunt de 85 x 59,5 x 64 cm(IxLxA).

Poze cu mașina de spălat rufe

Whirlpool Supreme Care FSCR10428

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Whirlpool este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație maximă de 1400 rpm, suficient încât rufele odată scoase din cuvă, să nu necesite să stea prea mult timp pe culme la uscat. Capacitatea de încărcare a sa, este de 10 kg, ceea ce înseamnă că poți spăla chiar și țesături mai voluminoase, precum pături, pilote, etc.

În ceea ce privește consumul, ei bine mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum de 0,95 kwh/program standard de spălare, ceea ce mi se pare foarte avantajos. Cu un cost mic, vei reuși să ai rufele impecabile de fiecare dată. Aici un rol important îl are și tehnologia al 6-lea simț, ce monitorizează ciclul de spălare, astfel încât mașina spală rufele până se elimină murdăria, oprindu-se atunci când rezultatul spălării este unul perfect.

În ceea ce privește clasa de eficiență la spălare, ei bine modelul se încadrează în clasa A, cu un consum mediu anual de 11500 l.

Programele de spălare cuprind o gamă de opțiuni destul de bogată, astfel că vei putea spăla corespunzător fiecare tip de țesătură. Avem de la cele clasice, precum: bumbac, lână, sintetice; la cele speciale, precum: program de spălare manuală, delicate, etc.

La capitolul funcții, vine dotată cam cu tot ceea ce ți-ai putea dori: sistem de siguranță împotriva copiilor, sistem detectare spumă, SoftMove, programare întârziată, etc.

Deși vorbim despre o mașină de spălat rufe impunătoare ca și statură și capacitate de încărcare, ei bine aceasta toarce precum o pisică pe durata funcționării ei. Atinge un nivel de zgomot de 49 dB în timpul spălării și 69 dB în timpul centrifugării. La acest aspect contribuie tehnologia Zen cu care este dotată. Aceasta înlocuiește cureaua clasică cu un motor performant, legat direct de tambur, reducându-se în felul acesta vibrațiile , prin urmare și zgomotul.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 10 kg,
  • viteză de centrifugare 1400rpm

Contra:

  • prețul este cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 10

10

O alegere premium

Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este o mașină de spălat rufe ce te va cuceri atât prin designul impecabil, cât și prin calitățile sale tehnice.

Vezi detalii
User Rating: 3.36 ( 8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.