Whirlpool SPIW 422 – aparatul de aer condiționat cu putere record

Cele mai multe aparate de aer condiționat sunt potrivite pentru 1-2 camere de apartament, putând astfel să acopere spații ceva mai mici. Există însă și modele precum Whirlpool SPIW 422, create special pentru spațiile mai mari, precum cele de birouri sau apartamentele cu mai multe camere. Cât priveşte preţul, acesta costă aproximativ 4700 lei (verifică preț actualizat), fiind ceva mai scump întrucât este adresat utilizării profesionale și acoperirii spațiilor mari.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Modelul de față are un design special, adaptat pentru a contribui la puterea mare de acoperire. Astfel, carcasa unității interioare este prevăzută cu orificii speciale care permit admisia aerului în 4 puncte. Sistemul 4D Airflow este prevăzut cu 2 zone de orificii laterale, una pe față și una pe spate, eficiența crescând astfel considerabil. Unitatea interioară măsoară 1173 x 315 x 238 mm, fiind una destul de mare, aceasta fiind prevăzută cu două zone de afișaj electronic cu LCD, ceea ce se dovedește a fi foarte util pentru setare.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Whirlpool SPIW 422

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul are o capacitate record de 24000 BTU, fiind unul dintre cele mai puternice de pe piață, puterea fiind asociată cu o eficiență generală exemplară. Astfel, tehnologia Inverter Plus oferă un randament foarte bun la un consum redus. Ventilatorul este îmbunătățit pentru a avea un flux superior, iar rezultatele sunt pe măsură, temperatura dorită fiind atinsă într-un timp mult mai scurt, iar aerul atingând suprafețe foarte mari.

Pentru menținerea unui ambient plăcut, telecomanda este prevăzută cu un senzor de temperatură care permite aparatului să își adapteze funcționarea la temperatura de la nivelul tău.

Printre programele de funcționare disponibile se numără unul de răcire, unul de încălzire, unul pentru dezumidificare, unul pentru răcirea rapidă, unul pentru noapte, unul pentru consum redus etc., numărul de programe fiind mai mare decât în mod obișnuit. Eficiența ridicată a aparatului face posibilă funcționarea acestuia chiar și în condiții extreme de temperatură. Indiferent dacă vrei să răcești temperatura din birou sau apartament pe timp de vară sau vrei să încălzești spațiul atunci când caloriferele nu funcționează încă la începutul iernii, aparatul te va ajuta să creezi un mediu optim pentru lucru sau locuit.

Un punct forte important al aparatului este filtrul HD, acesta fiind de tip HEPA și Catechin, având capacitatea de a reține până la 90% din particulele de praf și, în același timp, de a evita formarea de bacterii și mucegai. Aerul va fi mai curat, iar eficiența aparatului va rămâne constantă peste timp, întrucât depunerile de orice factor străin vor fi oprite.

Este ideal pentru spațiile de birouri sau apartamentele mai mari. Modelul are o performanță foarte ridicată, având o capacitate bună de acoperire, o putere mare de ventilare și un consum redus. În ceea ce privește consumul, aparatul se încadrează în clasa A++ de energie la răcire și clasa A de energie la încălzire, fiind unul economic, cu un nivel de zgomot de 50 dB.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 24000 BTU
  • filtru HD
  • consum bun la răcire
  • programe variate de funcționare

Contra:

  • kitul de instalare nu este inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9
Consum de energie - 9.3

9.2

O alegere eficientă

Whirlpool SPIW 422 este un aparat de aer condiționat cu o putere de 24000 BTU, ceea ce înseamnă că face față fără probleme unei locuințe de aproximativ 60-70 mp.

Vezi detalii
User Rating: 4.03 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat