Whirlpool SPIW 418 – aparatul de aer condiționat cu sistem 4D

Inovația în cazul aparatelor de aer condiționat poate fi observată mai bine dacă te documentezi bine înainte de achiziție. Multe dintre aspectele importante pot părea ca fiind simple sau de decor, așa că accesul la informații te poate ajuta să iei o decizie mai bună. În cazul modelului Whirlpool SPIW 418, elementele de design ale unității interioare ar părea că țin doar de aspect, dar ele reprezintă de fapt o adevărată inovație. Are un preț de aproximativ 3799 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de bun dacă avem în vedere dotările sale.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul unității este prevăzut cu un sistem 4D, la prima vedere carcasa cu marginile perforate părând să fie decorativă, dar spațiile respective au rolul de a permite unei cantități mai mari de aer să intre, astfel încât schimbul de căldură să fie mai eficient. Aparatul de aer condiționat funcționează prin absorbirea căldurii din cameră și transmiterea acesteia la unitatea exterioară. În privinţa dimensiunilor, unitatea interioară vine cu valori de 830 x 629 x 285 mm, fiind una medie.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Whirlpool SPIW 418

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezultatele atractive se observă la nivelul performanței, aparatul având o capacitate de 18000 BTU, fiind potrivit pentru mai multe camere dintr-un apartament sau un spațiu de birouri. Tehnologia cu Al 6-lea Simț și compresorul cu inverter contribuie la creșterea eficienței, acest lucru făcându-se însă la un nivel redus de zgomot și, în mod surprinzător, păstrând chiar și un nivel redus de energie.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A la răcire și A++ la încălzire, oferind rezultate decente. Nivelul maxim de zgomot pentru unitatea interioară este de 46 dB, fiind unul bun.

Aparatul are o eficiență ridicată, atingând temperatura dorită într-un timp foarte scurt și având în același timp o putere mare de acoperire. Sistemul de ventilare este îmbunătățit, fluxul de aer circulând mult mai rapid.

Printre programele disponibile se numără cel de răcire, cel de încălzire, cel rapid, cel pentru un consum redus, cel de noapte etc. Fiecare dintre acestea poate fi reglat în detaliu la nivelul temperaturii, puterii de ventilare, timpului sau sistemului de baleiaj.

Una dintre problemele cele mai comune întâlnite în cazul aparatelor de aer condiționat este menținerea umezelii în spațiul interior, ceea ce duce la formarea de mucegai și bacterii, respectiv apariția de mirosuri neplăcute și a pericolului pentru sănătate. Din fericire, modelul de față este dotat cu un filtru foarte performant, care acționează împotriva tuturor depunerilor. Astfel, după fiecare funcționare, aparatul pornește funcția de încălzire la nivel redus, uscând interiorul. Intervine apoi filtrul HD prevăzut cu Hepa și Catechin, care oprește formarea de praf, microbi și bacterii, curățând aparatul și menținând eficiența acestuia, în același timp cu purificarea aerului din cameră. Filtrul are astfel un efect dublu și este benefic mai ales pentru persoanele alergice.

Modelul Whirlpool este un aparat de aer condiționat cu o putere mare, potrivit pentru a face față apartamentelor și a asigura un mediu plăcut și curat, investiția mai mare meritându-şi banii.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate mare, de 18000 BTU
  • design 4D
  • filtru performant

Contra:

  • kitul de instalare nu este inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.1
Consum de energie - 9.1

9.1

O alegere eficientă

Whirlpool SPIW 418 este un aparat de aer condiționat cu 18000 BTU, ceea ce înseamnă că face față fără probleme unei suprafețe de aproximativ 50 mp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat