Whirlpool SPIW 412L – un aparat de aer condiționat cu Al 6-lea simț

Încă puțin și vine vara cu ale ei temperaturi toride, ce parcă ne topesc și ne fură din energie. Dar de ce să le îndurăm, când avem posibilitatea să ne creem confortul dorit, astfel încât să putem fi cât mai productivi și eficienți în activitatea desfășurată. Cu un aparat de aer condiționat bun se poate elimina disconfortul caniculei. Unul dintre modelele ce mie mi-a atras atenția, este Whirlpool SPIW 412L, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat), însă cu puțin noroc, îl poți prinde la reducere.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al designului, avem de-a face cu un model elegant, modern, cu afișaj de tip LCD. Panoul de control negru, crează un contrast plăcut pe fudalul alb, astfel încât aparatul de aer condiționat se va încadra perfect într-un decor modern. Unitatea interioară are dimensiunile de 818 x 270 x 217 mm și o greutate de 8 kg.

Poze cu Whirlpool SPIW 412L

Whirlpool SPIW 412L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, aparatul de aer condiționat este potrivit pentru a face față unei camere cu o suprafață de aproximativ 30 mp, prin urmare dacă îți dorești un living răcoros pe timpul verii, cu siguranță modelul Whirlpool va face față cerințelor tale fără probleme.

Modelul Whirlpool are o putere de răcire de 12000 BTU și o capacitate de încălzire de 12454 BTU. Modelul utilizează tehnologia Inverter, ceea ce înseamnă că temperatura dorită, va fi atinsă într-un timp foarte scurt, în mod uniform, pentru întreaga cameră.

Aparatul de aer condiționat se încadrează în clasa de energie A+ pentru răcire, cu un consum 1190 W și în clasa A, pentru încălzire, cu un consum de 1010 W. Datorită tehnologiei, Al 6-lea simț, performanțele aparatului de aer condiționat sunt vizibil îmbunătățite. Sezorii avansați ce monitorizeză în mod constant temperatura din cameră, ajută la detectarea oricăror modificări, asfel încât confortul utilizatorului este asigurat în orice moment al zilei. Mai mult de atât datorită tehnologiei 6th Sense Power Saver ajută la o reducere a consumului de electricitate cu până la 20%. Datorită tehnologiei 6th Sense Air Flor, aparatul are capacitatea de a selecta în mod automat modul de operare: răcire, ventilare sau uscat, totul în funcție de temperatura din cameră.

Filtrul HD reține până la 90% din particulele de parf, iar cel Active Carbon are capacitatea de a reține mirosurile neplăcute. Dacă la modelele mai vechi schimbătorul de căldură era mai mereu umed și permitea dezvoltarea mucegaiului și totodată a bacteriilor, de această dată, fancția de Auto Curățare, are rolul de a menține schimbătorul de căldură uscat, astfel încât bacteriile nu au ce căuta în locuința ta.

Modelul Whirlpool vine echipat cu o gamă variată de funcții, astfel încât poate funcționa chiar și pe timpul nopții. Nivelul de zgomot atins este de 55 dB, ceea ce înseamnă că nu este cel mai silențios model, dar cu siguranță nici nu deranjează prea tare.

De acum verile vor fi confortabile și plăcute, chiar și atunci când la exterior se ating cote alarmante.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 12000 BTU
  • funcții variate de climatizare,
  • Inverter,
  • filtru HD,
  • dezumidificare

Contra:

  • consumul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.9
Consum de energie - 8.7

8.8

O alegere eficientă

Whirlpool SPIW 412L este un aparat de aer condiționat cu Inverter și Al 6-lea simț, ce are grijă să îți asigure confortul necesar de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: 2.54 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat