Whirlpool SPIS 412L – pentru o vară confortabilă

Zilele toride de vară se apropie cu pași repezi, însă acum mai mult ca oricând avem posibilitatea să scăpăm de disconfortul creat de caniculă. Cu un aparat de aer condiționat eficient, îți vei putea asigura temperatura dorită în locuință sau la birou, astfel încât activitatea ta să nu sufere în nici un fel. Whirlpool SPIS 412L este un aparat de aer condiționat modern, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 2149 lei (verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a fi achiziționat în rate lunare de 132 lei.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta mgazinului Altex.

Vorbim de un brand ce și-a creat un renume în ceea ce privește electrocasnicele, atât pe parte de design, cât și pe parte de funcționalitate. Modelul Whirlpool este unul dintre cele mai elegante AC-uri din gama producătorului. Este disponibil pe o nuanță de argintiu, ce se va încadra perfect într-un decor modern și elegant.

Unitatea interioară este accesorizată în partea de jos de un panou de control, dotat cu un display de tip LCD, ce afișează temperatura din cameră. Bineînțeles că dispune de o telecomandă, ușor de utilizat, chiar și de cei mai puțin familiarizați cu tehnologia. Dimensiunile unității interioare ajung la 818 x 270 x 217 mm și cântărește 8 kg.

Poze cu Whirlpool SPIS 412L

Whirlpool SPIS 412L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Whirlpool are o putere de răcire de 12000 BTU, ceea ce înseamnă că se va potrivi pentru o suprafață de aproximativ 30 mp. Poate fi ideal atât pentru o garsonieră, cât și pentru un living sau un dormitor cu o suprafață ceva mai generoasă.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică răcire A+, cu un consum de 1190 W și în clasa de energie încălzire A, cu un consum de 1010 W.

Vorbim de un aparat de aer condiționat dotat cu tehnologia Inverter, ce atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil, distribuind aerul în mod uniform în întreaga încăpere, astfel încât fiecare colțișor va avea aceeași temperatură. Tehnologia al 6-lea simț, brevetată de Whirlpool ajută la o funcționare cât mai eficientă a aparatului de aer condiționat, ce duce la o economisire de până la 20% la facturile de electricitate.

Modelul Whirlpool beneficiază de o gamă variată de funcții: ventilare, încălzire, dezumidificare, funcție jet, sleep/night mode etc, astfel încât îți vei putea crea condițiile optime pentru fiecare moment al zilei.

Dacă până acum ceva timp mulți ne feream de aparatele de aer condiționat datorită faptului că se crea mediul propice pentru dezvoltarea bacteriilor, modelul de față vine echipat cu un filtru HD, ce reține până la 90% din particulele de praf, un filtru Active Carbon, ce reține mirosurile neplăcute, iar funcția de Auto Curățare, are capacitatea de a menține uscat schimbătorul de căldură, ce împiedică dezvoltarea mucegaiului și a altor bacterii.

Nivelul de zgomot atins este de 55 dB în cazul unității interioare, ceea ce înseamnă că nu este cel mai silențios AC de pe piață, însă cu siguranță nici nu deranjează prea tare.

Modelul nu vine la pachet cu kitul de instalare inclus, însă acesta poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 12000 BTU
  • funcții variate de climatizare,
  • Inverter,
  • filtru HD,
  • dezumidificare

Contra:

  • consumul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.3
Consum de energie - 7.5
Nivel de zgomot - 7.2

7.7

O alegere eficientă

Whirlpool SPIS 412L este un aparat de aer condiționat cu un design modern, echipat cu tehnologia Inverter și Al 6-lea simț.

Vezi detalii
User Rating: 3.42 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat