Whirlpool Slim AMD 055 – cu Al 6-le simț și Inverter

De ce să aștepți iarăși lunile călduroase pentru a vedea dacă faci față temperaturilor ridicate, înainte de a te decide asupra unui aparat de aer condiționat? Ar fi bine să iei în calcul faptul că în perioada de vârf firmele ce se ocupă cu instalarea sunt foarte aglomerate și vei fi pus pe o listă de așteptare, iar prețul aparatelor de climatizare va fi mult mai mare decât în această perioadă. Unul dintre modelele noi, ce te-ar putea convinge de eficiența sa este aparatul de aer condiționat Whirlpool Slim AMD 055, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 3100 lei (verifică preț actualizat), un preț justificat atât de design, cât mai ales de specificațiile sale.

Din punct de vedere al aspectului, nu pot să nu remarc eleganța sa și aspectul rafinat și modern. Față de generația anterioară, producătorul vine pe piața cu un produs mult mai interesant, ce atrage prin stil. În centru se poate observa un display de tip LED, ce afișează câteva detalii referitoare la temperatura din cameră și funcția activată. Telecomanda cu ajutorul căreia veți controla aparatul de aer condiționat este intuitivă și ușor de utilizat, astfel că nu va crea probleme nici măcar celor mai puțin experimentați cu acest gen de electrocasnice.

Unitatea interioară cântărește 10,5 kg și are dimensiunile de 954 x 320 x 159 mm, iar cea exterioară cântărește 28,5 kg și are dimensiunile de 690 x 540 x 320 mm. Vorbim de un model Slim, ce se va încadra perfect într-o locuință modern decorată.

Poze cu aparatul de aer condiționat Whirlpool Slim AMD 055

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Whirlpool are o capacitate de răcire de 11942 BTU și o capacitate de încălzire de 12966 BTU, calități ce îl recomandă pentru o locuință cu 2 camere sau pentru un spațiu de aproximativ 35 mp. Potrivit testelor de eficiență, modelul se va încadra în clasa de eficiență energetică la răcire A++, cu un consum de 3500 W și clasa de eficiență energetică la încălzire A+, cu un consum de 3900 W. Aparatul încorporează tehnologia InverterPlus, ce asigură o eficiență ridicată și o temperatură constantă în cameră, dar și un nivel de zgomot redus considerabil.

Condițiile optime vor fi atinse în încăpere și datorită tehnologiei Al 6-lea simț, ce monitorizează în permanență ambientul, combinând funcțiile de răcire, încălzire, dezumidificare și ventilare, astfel că fiecare utilizator va avea asigurat confortul dorit.

La capitolul funcții, aparatul de climatizare dispune de cam tot ce ne-am putea dori de la un astfel de produs: Sleep/Night mode – pentru un somn liniștit și odihnitor chiar și în nopțile cele mai fierbinți de vară, dezumidificare – elimină umezeală în exces din încăpere, funcția 1W Stand-by – asigură un consum de până la 66% mai mic, Power Save – aparatul își ajustează automat temperatura setată pentru răcire, în felul acesta nu doar că asigură confortul necesar utilizatorului, ci și un consum de energie mai mic.

Cu noul model de la Whirlpool, microbii și bacteriile nu vor avea ce să caute în locuința voastră, datorită funcției Cold Plasma generator, ce utilizează tensiunea pentru a elimina orice tip de virus. Mai mult de atât funcția de autocurățare se ocupă de uscarea vaporizatorului odată cu oprirea aparatului, tocmai pentru a se elimina posibilitatea dezvoltării bacteriilor, o problemă des întâlnită la modelele ceva mai vechi.

Aparatul de aer condiționat Whirlpool este un model destul de silenios, atingând numai 34 dB unitatea interioară și 62 dB, unitatea exterioară, ceea ce înseamnă un ambient plăcut, fără să îi simțiți măcar prezența.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • 12000 BTU,
  • Sleep/Night mode,
  • dezumidificare,
  • afișaj LED,
  • al 6-lea simț

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Whirlpool Slim AMD 055 este un aparat de aer condiționat ce face parte din gama cea mai nouă a producătorului, oferind specificații interesante, dar și un design modern.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat