Whirlpool Slim AMD 054 – pentru o vară confortabilă

Gata este ultima zi de primăvară! De mâine începe vara în mod oficial și potrivit meteorologilor vremea capricioasă nu va mai dura prea mult, pentru că soarele îi va lua locul și gradele vor crește simțitor în perioada ce urmează. Nici nu vreau să mă gândesc cum va fi în lunile iulie-august, când soarele arde atât de tare, încât ai da orice pentru a te răcori puțin.

Așa că de ce să nu te pregătești din timp, cu un aparat de aer condiționat, ce îți asigură confortul dorit în interiorul locuinței tale? Un model demn de luat în considerare în acest sens, este aparatul de aer condiționat Whirlpool Slim AMD 054, un model Slim, ce poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 2800 lei (verifică preț actualizat), fără kit de instalare.

Avantajul de a cumpăra un aparat de aer condiționat în momentul de față este acela că nu vei fi pus pe listele de așteptare de către firmele ce se ocupă cu instalarea, așa cum se întâmplă undeva la jumătatea verii, când marea majoritate își dă  seama că este insuportabilă căldura și instalarea unui aparat de aer condiționat ar fi singura variantă decentă pentru a se răcori.

Din punct de vedere al designului, modelul Whirlpool impresionează prin eleganță și mult bun gust. Este realizat pe alb, tocmai pentru a fi o prezență discretă în interiorul oricărui cămin. În centru prezintă un display de tip LED, ce afișează gradele din cameră, precum și modul de funcționare. Colțurile sunt rotunjite, iar finisajele foarte bine realizate, ceea ce înseamnă că discutăm de un produs rafinat și totodată modern. Aparatul de climatizare face parte din cea mai recentă gamă lansată de Whirlpool, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi funcții.

Poze cu aparatul de aer condiționat Whirlpool Slim AMD 054

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Whirlpool Slim AMD 054 are o capacitate de răcire de 8871 BTU, cu un consum de 2600 W și o putere de încălzire de 9554 W, cu un consum de 2700 W. Potrivit numărului de BTU, aparatul de aer condiționat este potrivit pentru o garsonieră sau mai bine spus pentru un spațiu de aproximativ 25-27 mp. Până la urmă poate fi instalat și într-o casă mai mare, dar în spațiul în care vă doriți răcoare și confort pe durata verii.

În ceea ce privește testele de eficiență, modelul se încadrează în clasa de energie la răcire A++ și în clasa de energie la încălzire A+, ceea ce înseamnă un consum mai mic și performanțe mai bune. De asemeni dispune de tehnologia inovatoare Inverter Plus, ce reduce consumul de energie cu cel puțin 30%, astfel că veți economisi nu doar energie, ci și bani cu factura la Electrica.

Pe partea de funcții, aparatul de aer condiționat vine echipat corespunzător unui model bine cotat din toate pounctele de vedere: Slee/Night mode – pentru un somn liniștitor și confortabil chiar și în cele mai toride nopți de vară, Super Silent – pentru momentele de odihnă, când nu vreți să auziți absolut nici un zgomot, Power Save – aparatul ajustează automat temperatura setată pentru răcire, reducând consumul simțitor, și asigurând un mediu confortabil pentru utilizator, 1W Stand-by – reduce consumul cu până la 66% și Al 6-lea simț – tehnologie brevetată de Whirlpool, ce se bazează pe senzori pentru a monitoriza în permanență ambientul.

Dacă până acum câțiva ani era o problemă cu microbii și bacteriile ce își făceau apariția din cauza aparatelor de climatizare, ei bine în prezent această problemă nu mai există, și asta datorită funcției de autocurățare(ce are grijă ca la oprirea aparatului să usuce vaporizatorul), dar și sistemului Cold Plasma Generator(ce folosește tensiunea înaltă pentru a distruge bacteriile și virușii).

Modelul Whirlpool nu este nici zgomotos, atingând un nivel de zgomot de 33 dB unitatea interioară și 61 dB, unitatea exterioară, ceea ce înseamnă destul de puțin comparativ cu alte modele, prin urmare nici nu își face simțită prezența.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • Sleep/Night mode,
  • afișaj LED,
  • funcția 1W Stand-by

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Whirlpool Slim AMD 054 este un aparat de aer condiționat potrivit unei suprafețe nu foarte mari, ce asigură confortul și răcoarea de care ai nevoie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat