Whirlpool Premium AMD 356 – te răcorește în câteva clipe

În anii trecuți cu greu ai putut face față caniculei din timpul verii și îți dorești ca anul acesta să nu mai treci printr-o experiență similară? Poate că ar fi bine să te orientezi asupra unui aparat de aer condiționat. Întâi și întâi fă o mică analiză a locuinței tale(măsoară suprafață, vezi dacă soarele îți bate direct în cameră) și ulterior hotărăște-te asupra unui model cu numărul de BTU necesari pentru a acoperi suprafața dorită. Eu își propun să discutăm astăzi despre aparatul de aer condiționat Whirlpool Premium AMD 356, un model ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 3200 lei (verifică preț actualizat), justificat prin numărul mare de BTU, dar și printr-un design impecabil.

Din punct de vedere al aspectului vorbim de un produs din gama premium a producătorului, deci asta presupune materiale de cea mai bună calitate, precum și finisaje foarte bine realizate. Elegant și totodată modern, modelul Whirlpool se va potrivi perfect într-o locuință modern decorată.În centru dispune de un ecran de tip LED, unde veți putea vizualiza gradele din cameră.

Unitatea interioară cântărește 13 kg și are dimensiunile de 970 x 298 x 200 mm, ceea ce înseamnă că nu ocupă foarte mult spațiu, ba chiar se va dovedi a fi o prezență discretă în casa ta, iar unitatea exterioară cântărește 45 kg și are dimensiunile de 892 x 700 x 396 mm. Având în vedere că este sfârșitul lunii mai, firmele ce se ocupă cu instalarea încă nu sunt atât de aglomerate cum se întâmple de regulă în lunile cele mai călduroase din vară, prin urmare nu veți fi puși pe listele de așteptare în cazul în care alegeți să vă pregătiți din timp. Acesta ar fi doar unul dintre avantajele de a alege aparatul de aer condiționat din timp.

Poze cu aparatul de aer condiționat Whirlpool Premium AMD 356

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool Premium AMD 356 este un model cu 17998 BTU, capacitate de răcire, ce se încadrează la un consum de 5300 W și 19790 BTU, capacitate de încălzire, ce se încadrează la un consum de 4500 W. Având în vedere numărul mare de BTU, este bine de știut că aparatul de aer condiționat este potrivit pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 50 mp în cazul unei locuințe și 40 mp în cazul unor birouri.

Potrivit testelor de eficiență, aparatul de climatizare Whirlpool se încadrează în clasa de energie la răcire A+ și clasa de energie la încălzire A. Având în vedere că discutăm despre un model recent lansat pe piață este bine de știut faptul că vine echipat cu tehnologia inovatoare Inverter Plus, ce asigură o temperatură constantă în cameră, fără a mai fi necesară pornirea și oprirea compresorului în mod frecvent. De fapt cu ajutorul tehnologiei Inverter compresorul rămâne pornit, însă trece la un consum extraordinar de mic, reușind în felul acesta să obțină o economie de energei cu cel puțin 30% mai mult față de modelele non-inverter.

În ceea ce privește funcțiile, modelul vine echipat corespunzător unui aparat din gama Premium: Dezumidificare – pentru umezeala în exces, ce ar putea produce mucegai, Sleep/Night mode – pentru un somn odihnitor și răcoros chiar și în cele mai toride zile de vară, Powe Save – aparatul ajustează automat temperatura pentru răcire, pentru un consum mic de energie, dar și pentru a asigura confortul utilizatorului, 1W Stand-by – reduce consumul cu până la 66%, Al 6-lea simț – folosește senzori ce monitorizează în permanență ambientul pentru a asigura condiții optime în încăpere.

Întreținerea aparatului de aer condiționat este destul de ușoară, având în vedere că dispune de funcția de Autocurățare pentru a usca vaporizatorul, dar și de sistemul Cold Plasma Generator ce utilizează tensiunea înaltă pentru a distruge bacteriile și virușii.

Aparatul de aer condiționat Whirlpool este un model destul de silențios, unitatea interioară atingând numai 59 dB, iar cea exterioară 63 dB, prin urmare nu își va face simțită prezența nici în timpul somnului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • 18000 BTU,
  • Inverter,
  • Al 6-lea simț,
  • funcția 1W Stand-by

Contra:

  • nu are kit de instalare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

În cazul în care te-ai săturat de căldura din timpul verii, atunci cu siguranță aparatul de aer condiționat Whirlpool Premium AMD 356 îți va oferi zilele răcoroase după care tânjești de atâția ani.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat