Whirlpool Premium AMD 354 – pentru că meriți să ai o vară răcoroasă

Nici nu a început încă vara și deja simțim cum temperaturile încep să crească ușor ușor în termometre. Și dacă până acum câțiva ani mai treceam destul de ușor de sezonul cald, deja în prezent verile au devenit insuportabile în special în lunile iulie-august, când nu te mai poți răcori nici noaptea. De aceea este extrem de important să ne pregătim din timp, montând un aparat de aer condiționat. Echipele ce se ocupă cu instalarea încă nu sunt atât de aglomerate, însă cu cât va continua să se încălzească, cu atât mai greu va fi să prindeți o montare rapidă. De regulă în lunile de vârf se creează liste de așteptare datorită suprasolicitării, așa că mai bine să ne pregătim din timp. Un aparat de aer condiționat ce face parte din cea mai nouă gamă, este și modelul Whirlpool Premium AMD 354, fratele mai mic al modelului Whirlpool Premium AMD 355. Acesta are un preț de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizatși același design fermecător.

Din punct de vedere al aspectului putem observa faptul că discutăm despre un model modern, cu detalii plăcute și finisaje foarte bine realizate. În centru se poate observa un ecran de tip LED, ce vă va ține la curent cu gradele din încăpere, precum și cu starea aparatului sau modul de funcționare. Aparatul de climatizare vine însoțit și de o telecomandă cu display, ce pare destul de explicită și ușor de utilizat, indiferent de cunoștințele tehnice ale utilizatorului. Unitatea interioară cântărește doar 9 kg, iar cea exterioară cântărește 28 kg, ceea ce înseamnă că prezența sa va fi un element discret în orice încăpere.

Poze cu aparatul de aer condiționat Whirlpool Premium AMD 354

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Whirlpool Premium AMD 354 este un model ce oferă o capacitate de răcire de 9212 BTU și o capacitate de încălzire de 9554 BTU, ceea ce înseamnă că are suficientă putere pentru o garsonieră sau un sediu de societate ceva mai mic.

Potrivit testelor efectuate, modelul se încadrează în clasa de energie la răcire A+, cu un consum de 2700 W și clasa de energie la încălzire A, cu un consum de 2800 W. Modelul dispune și de tehnologia Inverter Plus, ce oferă o economie de energie cu cel puțin 30%, față de modelele convenționale non-inverter. Prin simplul fapt că menține o temperatură constantă în cameră, deși compresorul rămâne pornit, consumul se reduce la minim.

Ca și în cazul modelelor cu mai mulți BTU, și acesta dispune de tehnologia Al 6-lea simț, cu senzori ce monitorizează în permanență ambientul, astfel încât să asigure cele mai bune condiții pentru fiecare utilizator.

Pe partea de funcții, modelul este foarte bine pus la punct: dezumidificare(pentru îndepărtarea umidității, ce poate dezvolta mucegaiul), sleep/night mode(pentru un somn răcoritor și confortabil, indiferent de temperatura de afară), power save(pentru un consum optim de energie, dar și pentru un mediu confortabil pentru utilizator), 1W Stand-by(asigură un consum mai mic cu până la 66% față de funcția standard) și funcția de autocurățare(ce nu permite vaporizatorului să rămână umed, evitându-se în felul acesta dezvoltarea bacteriilor).

Nivelul de zgomot ajunge la 53 dB în ceea ce privește unitatea interioară și la 61 dB în ceea ce privește unitatea exterioară, prin urmare nu deranjează absolut deloc pe durata funcționării.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • Sleep/Night mode,
  • dezumidificare,
  • afișaj LED,
  • al 6-lea simț

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Whirlpool Premium AMD 354 este un aparat de aer condiționat potrivit pentru o suprafață mică, ce cu siguranță îți va asigura răcoarea de care vei avea nevoie în vara aceasta.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat