Whirlpool Inverter Fantasia 18000 BTU – aparatul de aer condiționat modern

Vremea caniculară bate la ușă, făcându-și deja simțită prezența, deși vara este de-abia la început. Ventilatoarele se dovedesc astfel apă de ploaie în fața temperaturilor ridicate, așa că aparatul de aer condiționat devine indispensabil. Whirlpool Inverter Fantasia 18000 BTU este un aparat foarte eficient, care îți va oferi tot confortul de care ai nevoie în zilele și nopțile călduroase de vară. Are un preț de aproximativ 3645 lei (verifică preț actualizat), fiind ceva mai scump decât modelele obișnuite, dar meritând cu siguranță investiția.

Unitatea interioară a aparatului are un design modern, fiind prevăzută cu un ecran generos cu afișaj LCD care te va ajuta să reglezi mai ușor temperatura și modul de funcționare, contribuind în același timp la stabilirea unui aspect elegant. Unitatea are dimensiunile de 960 x 315 x 220 mm, fiind una destul de compactă.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Whirlpool Inverter Fantasia 18000 BTU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Privind partea tehnică, aparatul are o capacitate de 18000 BTU, așa că va fi eficient pentru un apartament, putând asigura o temperatură plăcută în 2-3 camere. După cum era de așteptat, modelul beneficiază de tehnologia Inverter Plus. În momentul actual, a devenit un must-have pentru aparatele ce se vor a fi eficiente și economice. Tehnologia permite acest lucru datorită controlului ridicat asupra rotațiilor compresorului. În același timp, aceasta reduce vibrațiile și zgomotul, oferind o funcționare silențioasă, nivelul de zgomot pentru unitatea interioară fiind de doar 38 dB.

Având de-a face cu un model Whirlpool, nu putea lipsi nici tehnologia cu al 6-lea Simț. Aceasta are în componență mai multe funcții care asigură eficiența și creșterea confortului. O primă funcție de remarcat este cea 4D Airflow. Astfel, aparatul distribuie aer prin toate suprafațele sale, nu doar prin zona frontală, acolo unde întâlnim paletele pentru baleiaj. Aparatul este prevăzut cu orificii care permit distribuirea mai rapidă a aerului, crescând suprafața de acoperire și scăzând timpul de atingere a temperaturii dorite. O altă funcție utilă este cea de comunicare între unitatea interioară și telecomandă. Telecomanda este prevăzută cu senzori care detectează temperatura de la nivelul tău, urmând să transmită aparatului informațiile pentru a regla setările la nivel optim.

Ai la dispoziție programe pentru răcire, încălzire, dezumidificare, noapte, auto-restart, timer, jet, salvarea de energie etc.

Un alt aspect atractiv este dat de filtrul HEPA care poate reține până la 90% din particulele de praf, previne mirosurile neplăcute și menține uscat schimbătorul de căldură pentru împiedicarea formării de mucegai și bacterii. În ceea ce priveşte eficienţa acestui model, aparatul se încadrează în clasa A++ de energie la răcire, având un consum bun.

Modelul are o putere bună de acoperire și programe personalizate, bazate pe tehnologii proprii celor de la Whirlpool, funcțiile oferind o utilitate ridicată și asigurându-te de tot confortul de care ai nevoie în zilele caniculare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv
  • capacitate de 18000 BTU
  • filtru HEPA
  • nivel redus de zgomot

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.6
Consum de energie - 9.7

9.7

O alegere eficientă

Whirlpool Inverter Fantasia 18000 BTU este un aparat de aer condiționat cu dotări dintre cele mai performante, care poate face față cu ușurință oricărei provocări.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat