Whirlpool Inverter Fantasia 12000 BTU – aparatul de aer condiționat silențios

Deși, la o primă vedere, atunci când cumperi un aparat de aer condiționat, mizezi pe capacitatea de răcire, un element care se poate dovedi foarte important pentru un confort optim este și nivelul de zgomot. Whirlpool Inverter Fantasia 12000 BTU este un model care reușește să îmbine foarte bine performanța cu un nivel redus de zgomot, fiind unul dintre cele mai atractive din acest punct de vedere. Are un preț de aproximativ 2334 lei (verifică preț actualizat), raportul calitate-preț fiind unul bun.

Designul unității interioare, pentru că aceasta va fi cea pe care o vei instala pe perete și cu care vei interacționa mai des, este unul foarte simplu. Aparatul are o construcție cu aspect robust, liniile sale fiind drepte, iar marginile ascuțite. Unitatea interioară măsoară 850 x 270 x 202 mm, fiind una de dimensiuni medii, remarcându-se totodată prezența sistemului 4D Airflow care permite admisia aerului prin 4 puncte  (2 laterale și câte unul pe faţă și pe spate), sistemul contribuind astfel destul de mult la creșterea eficienței aparatului.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Whirlpool Inverter Fantasia 12000 BTU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Privind acest aspect, aparatul are o capacitate de 12000 BTU, fiind destul de puternic pentru a putea acoperi chiar și 2 camere ale unui apartament.  Tehnologia DC Inverter permite un control mult mai bun al rotațiilor compresorului, acest lucru având ca rezultat o funcționare mult mai eficientă și mai silențioasă. Modelul are un nivel de zgomot foarte bun, care pornește de la 22 dB și nu va depăși 40 dB nici în cazul în care este ales un nivel de putere mai mare.

O funcție foarte utilă este cea Around U. Astfel, pentru a oferi rezultate optime la răcire, aparatul comunică wireless cu telecomanda prevăzută cu senzor de temperatură. Va fi înregistrată temperatura de la nivelul tău, iar aparatul va regla setările astfel încât să ajungă mai repede la temperatua setată și să creeze un ambient perfect.

Tot prin intermediul telecomenzii vei putea seta unul dintre programele de răcire, încălzire, dezumidificare, noapte, salvarea de energie etc. Spre deosebire de alte modele, funcția pentru noapte are mai multe opțiuni, adaptate pentru copii, adolescenți, adulți sau vârstnici, astfel că vei putea asigura un somn odihnitor în funcție de nevoile personalizate ale fiecărei categorii de vârstă.

Aparatul este dotat cu un filtru HD, care poate reține până la 90% din particulele de praf, filtrul HEPA fiind lavabil, foare ușor de curățat și având o durată de viață mai lungă. După fiecare oprire, aparatul pornește funcția de autocurățare prin care își usucă interiorul, ținând la distanță acumularea de bacterii și mucegai.

Modelul Whirlpool este un aparat de aer condiționat foarte performant, ideal pentru a fi folosit pe timpul verii. Acesta are o eficiență ridicată și o capacitate mare de acoperire, funcționând în același timp silențios și economic, alegerea fiind una foarte bună.

Aparatul se încadrează în clasa A++ de energie la răcire și A la încălzire, având rezultate foarte bune pe timp de vară.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate BTU mare
  • filtru HD
  • consum bun pe timp de vară
  • nivel redus de zgomot

Contra:

  • kitul de instalare nu este inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.5
Consum de energie - 8.7

8.6

O alegere eficientă

Whirlpool Inverter Fantasia 12000 BTU este un aparat de aer condiționat cu o capacitate medie, ce are grijă să-ți facă verile toride cât mai suportabile.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat