Whirlpool Fusion AMW 848 IX – pentru o gătire rapidă

Vrei să mănânci o pizza dar nu ai decât una congelată, vrei să pregăteşti ceva de mâncare dar majoritatea alimentelor sunt congelate? Atunci înseamnă că ai nevoie neapărat de un cuptor cu microunde. Whirlpool Fusion AMW 848 IX este un un cuptor cu microunde încorporabil, care ţine cont de fiecare preferinţă a ta şi te ajută să faci şi să pregăteşti tot ceea ce ai poftă sau tot ceea ce este nevoie pentru o seară cu prietenii sau în familie. Modelul poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 3199 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mare ce-i drept, însă vorbim de un model încorporabil, destinat bucătăriilor de lux. Chiar dacă prețul pare puţin cam mare, nu trebuie să vă facă să uitaţi faptul că veţi primi un aparat electrocasnic de ultimă generaţie care vă va ajuta în tot ceea ce doriţi să gătiţi sau să pregătiţi.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Materialul din care este confecţionat şi anume inox anti-amprentă, dar şi cromatica de inox îl fac să se potrivească în orice bucătărie, dar în acelaşi timp îi dă şi un aspect modern, un aspect destul de futurist.

Poze cu cuptorul încorporabil

Whirlpool Fusion AMW 848 IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce priveşte controlul acestui aparat electrocasnic, în partea sa superioară avem un afişaj cu led, dar şi un panou de comandă digital. În cadrul acestui panou avem posibilitatea de a alege programul, precum cel de dezgheţare sau încălzire, puterea de coacere, dar şi timpul pentru care să ruleze un program.

Dacă vrei să ştii spaţiul de care ai nevoie pentru a monta acest cuptor cu microunde, el are o dimensiune de 45.5 x 59.5 x 56 cm şi o greutate destul de mare de 41 kg, greutate care se justifică având în vedere diametrul suportului rotund de la interior de 40 cm.

Tehnologia cu care funcţionează acest cuptor, şi anume al şaselea simţ, ajută la monitorizarea energiei, a timpului de pregătire, dar şi a temperaturii necesare pentru acest lucru, totodată ajută la monitorizarea variaţiilor de temperatură ce se pot datora deschiderii uşii sau a altor motive şi ajută la restabilirea temperaturii optime pentru gătire.

Un alt avantaj al acestei tehnologii este şi cel de a pregăti alimentele şi de a elimina necesitatea verificării periodice a nivelului de gătire a hranei, astfel stabilind temperatura sau programul de pregătire a alimentelor este suficient pentru a avea o masă bine făcută. Alte avantaje pe care le oferă modelul Whirlpool Fusion sunt legate de: capacitatea destul de mare de 40 l care îl recomandă şi pentru familiile mai numeroase, puterea cuptorului de 900 W şi prezenţa Grillului cu o putere de 1600 W, dar şi posibilitatea de reglare a puterii, reglare permisă de cele 8 nivele de putere care se regăsesc la acesta.

Între regimurile de funcţionare ale cuptorului avem cele de dezgheţare care ne ajută să decongelăm alimentele îngheţate, funcţia de reîncălzire a mâncării preparate anterior, de încălzire rapidă atunci când nu mai avem răbdare şi trebuie să gustăm sau să mâncăm urgent ceva, de Jet Start sau Jet Defrost care dă un impuls acelor programe.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj LED,
  • ușor de utilizat,
  • încorporabil

Contra

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Performanțe - 9.8
Ușurință în utilizare - 10

9.9

Pentru o bucătărie de vis

Whirlpool Fusion AMW 848 IX este un cuptor cu microunde încorporabil, ce se va integra perfect într-o bucătărie modernă și elegantă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.