Samsung FG87SST – un cuptor cu microunde futurist

Un cuptor cu microunde este un aparat electrocasnic extrem de util în orice locuinţă, iar variantele sunt numeroase, începând cu cele mai ieftine şi terminând cu produse destul de scumpe. Însă, dacă vă doriţi performanţe deosebite, ar fi bine să vă îndreptaţi atenţia către un model de calitate premium. Iar dacă aveţi o bucătărie modernă, unul încorporabil ar fi chiar mai bun. Samsung FG87SST este un cuptor cu microunde foarte modern, un adevărat produs de calitate premium, preţul său fiind de 900 lei (verifică preț actualizat). Minusurile sale sunt unele minore şi oricine l-ar cumpăra va avea parte de o experienţă grozavă cu el.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Găteşte foarte bine, rapid şi divers, decongelează eficient şi oferă o capacitate mare. În plus, se potriveşte foarte bine cu cele mai noi şi mai moderne bucătării echipate cu încorporabile. Aşadar, este un produs recomandat pentru oricine îşi doreşte să se bucure de cele mai bune alimente, gătite rapid, dar şi de un cuptor uşor de întreţinut şi curăţat. Modelul Samsung este un cuptor cu microunde încorporabil modern, cu o construcţie solidă şi perfect adaptat pentru a face faţă tuturor cerinţelor şi nevoilor utilizatorilor.

Poze cu cuptorul cu microunde încoporabil

Samsung FG87SST

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Începând cu materialele din care este construit, acest cuptor face dovada calităţilor sale. Exteriorul său este construit dintr-un email ceramic care se zgârie foarte greu şi asigură o perioadă de viaţă foarte lungă. În plus, cuptorul este dotat şi cu un afişaj digital cu LED-uri, controlul şi setările realizându-se şi ele tot cu ajutorul unui panou digital. În ceea ce priveşte curăţarea, aceasta se realizează cu ajutorul aburului, proprietarul netrebuind să facă foarte multe.

Volumul său este de 23 l, destul de mult pentru un cuptor cu microunde. Cu alte cuvinte se poate găti destul de mult în el, chiar şi pentru o familie mai numeroasă sau pentru o petrecere. Există şi funcţia de grill, foarte binevenită pentru că extinde şi mai mult diversitatea culinară care poate fi preparată.

Cuptorul are nu mai puţin de şase trepte de putere, pentru a putea încălzi diverse alimente, dar beneficiază şi de funcţia de decongelare. Un sistem mult lăudat de producător este cel de gătire automată, putând să selectezi înainte un program pentru câteva alimente. Din păcate, acestea nu sunt chiar atât de multe pe cât ar vrea producătorii să credem (este vorba despre pizza, baghete, creme, plăcinte şi bulete de pui, toate congelate), dar sunt fără îndoială binevenite.

În timpul funcţionării, butoanele sunt blocate, pentru ca cei mici să nu umble la ele, iar ceasul şi semnalul sonor de terminare a încălzirii sunt două adiţii importante. Achiziţionarea cuptorului aduce cu sine şi un suport rotund, dar şi o tavă pentru mâncăruri crocante, exact cum se întâmplă şi la cuptoarele electrice sau pe gaz.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate mare, pentru a găti tot ce vrei
  • curăţare cu aburi
  • accesorii suplimentare oferite la comandă
  • o construcţie rezistentă şi foarte modernă
  • aparat încorporabil pentru bucătăriile noi
  • sistem de grill

Contra:

  • la 14.5 kilograme, este un electrocasnic destul de greu

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Performanțe - 8.6
Ușurință în utilizare - 8.1

8.3

Pentru o bucătărie modernă

Samsung FG87SST este un cuptor cu microunde încorporabil, destul de elegant și modern, ce se va potrivi perfect unei bucătării moderne și elegante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.