Hansa AMM20BIMH – cuptor cu microunde încorporabil mai ieftin

Cuptoarele cu microunde sunt aparate electrocasnice extrem de utilizate într-o locuinţă, pentru că oferă posibilitatea fiecărui proprietar să încălzească mult mai rapid o serie de mâncăruri, dar şi să gătească cu spor şi viteză anumite semipreparate. Ca toate produsele însă, şi acestea se găsesc la preţuri foarte diferite, fiecare găsind ceea ce caută în funcţie de buget. Era de aşteptat faptul că preţul unui cuptor cu microunde încorporabil să fie ceva mai ridicat, pentru că orice produs de acest fel este şi unul mai scump. Iar în schimbul sumei de aproximativ 599 lei (verifică preț actualizatHansa AMM20BIMH oferă o serie de avantaje care trebuiesc luate în calcul. Acest model se bucură de o construcţie destul de solidă şi este un real ajutor în orice bucătărie. Există şi produse mai bune pe piaţă? Da, dar toate vin şi cu creşteri în ceea ce priveşte preţul, astfel încât acesta poate fi o soluţie pentru cei care îşi doresc un încorporabil mai ieftin.

Cuptorul cu microunde poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Cuptoarele încorporabile sunt cele mai moderne şi tocmai de aceea ele sunt şi ceva mai scumpe decât cele obişnuite. Cu toate acestea, şi calitatea este de regulă una premium, aşa cum modelul de faţă, încearcă să o demonstreze.

Poze cu cuptorul cu microunde încoporabilHansa AMM20BIMH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Deşi vorbim despre un aparat încorporabil, cuptorul nu este chiar cel mai avansat model posibil. Cu toate acestea, propune nişte dotări standard ideale pentru cei care îşi doresc un cuptor cu microunde de calitate decentă, la un preţ ceva mai scăzut decât media celor încorporabile.

Acesta este construit din inox şi, chiar dacă urmele şi amprentele sunt păstrate cam de fiecare dată, nu se poate spune că nu este un cuptor rezistent la lovituri sau alte accidente. Culoarea sa este gri, dar aspectul nu este unul la fel de spectaculos precum la alte modele. Controlul este unul clasic, mecanic, ceea ce înseamnă că proprietarii nu vor avea parte şi de un afişaj electronic.

În ceea ce priveşte dimensiunile, acesta are 59.5 x 31.5 x 38.5 mm şi o capacitate de 20 litri, ceea ce înseamnă că poate să încălzească suficient pentru întreaga familie.

Puterea sa este de 800 W şi poate să fie utilizată în cinci trepte diferite, în funcţie de ce alimente se doresc a fi pregătite. Este dotat şi cu funcţia de dezgheţare, dar are şi grill, cu o putere de 1000W, ceea ce mai diversifică din posibilităţi. Pentru persoanele care îşi doresc să fie mereu înştiinţate în legătură cu timpul rămas până la terminarea procesului, aparatul este dotat şi cu un timer. În final, ca accesoriu suplimentar se primeşte şi un suport rotund, cu diametrul de 24.5 cm, care poate fi utilizat exact aşa cum îşi doreşte proprietarul, pentru prepararea sau încălzirea unor alimente diverse.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • aparat încorporabil care poate fi montat în cele mai moderne bucătării
  • o construcţie solidă, din inox
  • are o capacitate de 20 de litri, suficient pentru prepararea meselor pentru întreaga familie
  • cinci nivele de putere pentru cuptor, funcţie de dezgheţare şi grill

Contra:

  • dotările sale nu sunt la fel de spectaculoase precum la alte modele

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Performanțe - 8.2
Ușurință în utilizare - 8.4

8.3

Pentru o bucătărie modernă

Hansa AMM20BIMH este un cuptor cu microunde încorporabil, cu un preț ceva mai accesibil, ce se va încadra perfect într-o bucătărie modern echipată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.