Whirlpool Fusion AMW 834 IX – un cuptor cu microunde de o performanţă dovedită

Orice bucătar şi orice gospodină iscusită are nevoie în bucătărie, pe lângă celelalte aparate casnice, de un cuptor cu microunde care să dezgheţe carnea sau să încălzească mâncarea într-un mod profesional. Totodată, pentru o bucătărie modernă şi pentru cei pretenţioşi, un cuptor cu microunde încorporabil este cea mai bună alegere întrucât îi putem găsi un loc oportun şi potrivit în designul bucătăriei. Whirlpool Fusion AMW 834 IX ar putea fi alegerea potrivită. Îl poți găsi la un preț de aproximativ 2799 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mare ce-i drept, dar vorbim de un produs destinat bucătăriilor de moderne, desprinse parcă din filme. Dacă stai să analizezi, mai mult sau mai puţin vei ajunge la concluzia că un cuptor cu microunde este cu adevărat esenţial, iar dacă vrei să profiţi de fiecare centimetru de spaţiu pe care îl ai la dispoziţie, atunci cuptorul cu microunde încorporabil Whirlpool Fusion ar putea fi varianta potrivită pentru tine, pentru bucătăria ta, dar mai ales pentru familia ta.

La capitolul design, observăm cu uşurinţă faptul că este construit din inox şi datorită tratamentului anti-pată nu putem lăsa urme pe exterior şi nu îl putem zgâria uşor.

Poze cu cuptorul încorporabil

https://www.gadget-review.ro/vezi/whirlpool-fusion-amw-834-ix

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Culoarea negru metalizat a geamului va deveni transparentă atunci când funcţia de iluminare interioară va fi activă, observând stadiul de pregătire al alimentelor. În partea superioară se găseşte un display tip LED, iar de o parte şi de alta a acestuia se găsesc câte trei butoane pentru control. Ca şi dimensiune, este mare şi anume 455 x 595 x 510 mm, cu lăţimea de încorporare de 60 cm, cuptorul fiind unul încăpător, cu un volum de 40 l.

Specificaţiile tehnice ale cuptorului cu microunde Whirlpool oferă o multitudine de avantaje şi, totodată, simplifică şi munca în bucătărie. Funcţia al şaselea simţ monitorizează întreg procesul de preparare a mâncării şi transmite informaţii pe display-ul exterior. Astfel, se determină temperatura şi timpul de preparare, monitorizând energia absorbită de alimentele din cuptor, mai apoi va oferi condiţii optime, astfel încât pregătirea alimentelor să fie în conformitate cu programul ales de noi.

O altă funcţie oferită este aceea de a pregăti mâncăruri crocante într-un mod rapid şi gustos, în acelaşi timp. Această funcţie asigură monitorizarea şi reglajul temperaturii de care Whirlpool Fusion dispune. În ceea ce priveşte restul de funcţiuni pe care le avem la acesta, se pot observa cele de reîncălzire rapidă, de Jet Start, de gătire cu aburi dar şi cea de convecţie, precum şi capacitatea de selectare a treptelor de putere, putând opta pentru opt trepte diferite.

Chiar dacă în unele familii sunt prezenţi şi copii, aceştia sunt protejaţi împotriva unor accidente datorită existenţei sistemului de protecţie împotriva copiilor, un sistem esenţial în ziua de astăzi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj LED,
  • ușor de utilizat,
  • încorporabil

Contra

  • nu deține funcția de dezghețare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Performanțe - 9.4
Ușurință în utilizare - 10

9.8

Pentru o bucătărie modernă

Whirlpool Fusion AMW 834 IX este un cuptor cu finisaje bine definite, ce se va integra perfect în mobila ta de bucătărie, dar totodată se va dovedi și extrem de eficient.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.