Whirlpool FSCR 12440 – spală mai eficient ca oricând

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.3
Design - 9.3
Eficiență energetică - 10
Eficiență de stoarcere - 10

9.7

O alegere premium

Whirlpool FSCR 12440 este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de încărcare foarte mare, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++.

Vezi detalii
User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Cu o experiență de aproape un secol în domeniul electrocasnicelor, Whirlpool reușește să mențină poziția de lider ca producător la nivel mondial. Durabilitatea și eficiența sunt caracteristici definitorii în ceea ce privește produsele Whirlpool. Brandul american se numără printre preferințele românilor, în special categoria de mașini de spălat rufe, așa că astăzi vom discuta despre modelul Whirlpool FSCR 12440. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 4899 lei (verifică preț actualizat ). Știu, este un preț imens, dar vorbim despre un model cu o capacitate de încărcare foarte mare și specificații de top, ce se va potrivi îndeosebi celor mai exigenți dintre noi. Mașina de spălat este potrivită nu doar pentru familiile foarte numeroase, ci și pentru sălile de fitness sau pentru saloanele de înfrumusețare.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model ce impresionează din prima clipă. Este elegantă, cu finisaje bine definite și pare o construcție bine realizată. Este realizată pe nuanța clasică de alb, astfel încât se va potrivi în orice decor. În partea superioară este accesorizată cu un panou de control digital, ușor de utilizat. Display-ul de tip LCD indică programul și timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare. Având în vedere că discutăm despre un model cu o capacitate mărită, nu mă surprinde faptul că și dimensiunile sale sunt mai mari față de un model standard. Mai exact ajunge la 85 x 59,5 x 70 cm(I x L x A), prin urmare nu prea merge montată sub blatul mobilei de bucătărie.

Poze cu Whirlpool FSCR 12440

Whirlpool FSCR 12440

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Whirlpool este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală ce are o capacitate de 12 kg și o viteză de rotație ce ajunge până la 1400 rpm. Totuși această viteză de rotație nu este indicată pentru orice tip de țesătură, iar aici vorbesc în special de cele delicate, care s-ar putea deteriora destul de ușor.

Dispune și de tehnologia Al 6-lea simț, ceea ce ajută la optimizarea consumului, dar și la eficiența spălării.

Modelul americanilor se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ceea ce înseamnă că vorbim de un consum extrem de mic, cu aproximativ 50% mai mic față de un model standard. Consumul de energie ajunge la aproximativ 140 kWh/an, iar cel de apă șa 11900 l/an.

Are un număr de 10 programe, suficiente încât să acopere cam orice tip de țesătură, de la cele clasice(bumbac, lână, sintetice), la cele speciale(delicate, colorate, program rapid, mixed & magic).

În ciuda faptului că vorbim despre un model cu o capacitate foarte mare, mașina de spălat rufe se numără printre cele mai silențioase de pe piață. Atinge numai 48 dB în timpul spălării, ajungând la 70 dB în timpul centrifugării.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • design elegant,
  • capacitate de încărcare de 12 kg,

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.