Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L – aparatul de aer condiționat cu al 6-lea Simț

Whirlpool a devenit celebru pe piață datorită beneficiilor oferite de tehnologia cu al 6-lea Simț pe care o adaptează fiecărei categorii de electrocasnice. Mulți dintre clienți se îndreaptă astfel către Whirlpool atunci când vine vorba de echiparea locuinței, încrederea câștigată într-un produs fiind distribuită și față de celelalte. Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L este un aparat de aer condiționat care demonstrează încă o dată priceperea inginerilor americani, având însă șanse mari să determine și iubitori ai altor branduri să migreze către Whirlpool. Are un preț de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un aparat de aer condiționat cu un raport calitate-preț excelent. Acesta are un design modern în spatele căruia integrează tehnologii foarte avansate. Modelul se remarcă în special prin îmbunătățirile oferite de tehnologia cu al 6-lea Simț asupra compresorului cu Inverter. Prețul face dotările și mai atractive, modelul având șanse mari să câștige simpatia cumpărătorilor și să aibă un avantaj considerabil în fața competiției.

Aparatul are un design foarte modern, îmbinând la nivel vizual albul și negrul și liniile simple cu cele dinamice. Unitatea interioară are dimensiunile de 818 x 270 x 217 mm, aceasta fiind prevăzută în partea inferioară cu un display LED care face setarea mai ușoară și crește gradul de interactivitate. Telecomanda se remarcă ușor în fața altor modele, fiind slim și având fața perfect netedă, întrucât butoanele sunt prevăzute cu touch.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul are o capacitate de 12000 BTU, putând acoperi suprafața unui apartament. Acesta este dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter și are o funcționare economică și silențioasă. Tehnologia cu al 6-lea simț îmbunătățește performanța compresorului prin intermediul senzorilor avansați care monitorizează permanent spațiul. Astfel, aparatul reglează funcțiile pentru a asigura un confort optim din toate punctele de vedere. Senzorii de pe telecomandă permit transmiterea temperaturii de la nivelul acesteia, așa încât temperatura să fie unitară și în concordanță cu situația de la nivelul tău. Modelul se încadrează în clasa de energie A+ pentru răcire și A pentru încălzire, având un consum redus. În același timp, nivelul de zgomot variază între 21 și 40 dB, fiind unul foarte mic.

Sistemul 4D de aspirare a aerului cald oferă o eficiență superioară, contribuind foarte mult la atingerea rapidă a temperaturii dorite. Aerul este aspirat astfel prin 4 zone, din toate părțile carcasei.

Aparatul beneficiază de funcții de răcire, încălzire, dezumidificare, ventilare și purificare, iar funcția de noapte va adapta temperatura astfel încât să ai un somn odihnitor. Vei putea programa în avans aparatul pentru momentele în care vrei să găsești mereu confort atunci când ajungi acasă.

Sistemul de filtrare asigură purificarea aerului, acesta fiind curățat de bacterii și având o calitate superioară. Sistemul de curățare automată pornește întotdeauna funcția de încălzire după un program, așa încât interiorul să fie uscat și să nu apară mucegai.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 12000 BTU
  • tehnologii foarte performante
  • consum și nivel de zgomot reduse
  • sistem de filtrare cu funcție automată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.6
Consum de energie - 8.8

8.7

Potrivit pentru verile toride

Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L este un aparat de aer condiționat, dotat cu al 6-lea simț și cu o capacitate de 12000 BTU.

Vezi detalii
User Rating: 2.95 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat