Whirlpool Confort Plus AKR 697 IX – o hotă facută de profesionişti

În orice bucătărie, fie că se găteşte mult sau puţin, vom avea nevoie de o hotă pentru aragaz care, nu doar să ţină mirosurile de mâncare la distanţă, ci să împiedice fumul, aburul sau grăsimea să se depună pe mobilă, perdele sau pereţi. În acest sens, alegerea unei hote de bucătărie potrivite devine un lucru important pentru că va trebui să avem în vedere atât designul acesteia cât şi specificaţiile tehnice. Hota de bucătărie Whirlpool Confort Plus AKR 697 IX este o combinaţie perfectă atât pentru bucătăriile clasice cât şi pentru cele moderne, întrucât poate fi utilizată într-una din cele două versiuni: aspirantă sau filtrantă, o recomandă atât designul, caracteristicile tehnice performante cât şi modul uşor de întreţinere. Modelul poate fi găsit la un preț de aproximativ 675 lei (verifică preț actualizat), un preț ce reflectă designul și puterea hotei.

Pentru o bucătărie modernă, o hotă încorporabilă ar fi alegerea ideală. Astfel, hota Whirlpool Confort Plus răspunde acestei cerinţe şi, mai mult de atât, este o hotă tip şemineu cu un aspect deosebit.

Acest model dispune de o formă modernă şi inovatoare care nu numai că se va potrivi cu celelalte piese dintr-o bucătărie modernă, ci va creea şi o impresie de originalitate şi durabilitate. Designul vertical cu trei trepte de viteză ce pot fi utilizate în funcţie de cât de mult se va găti, cele două lămpi cu halogen, dar şi culoarea argintie specifică inoxului dovedesc aspectul modern al acestei hote.

Poze cu hota

Whirlpool Confort Plus AKR 697 IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru o bucătărie clasică este, de asemenea, o alegere oportună tocmai datorită formei sale de tip şemineu, dar şi a formei paralelipipedice a panoului colector de abur.

În ceea ce priveşte specificaţiile tehnice, modelul Whirlpool dispune de caracteristici performante. Motorul puternic de 400 W dispune de o capacitate maximă de absorbţie de 368 mc/h care se poate regla prin cele 3 trepte de putere de absorbţie. Dacă pregătim un singur fel de mâncare vom folosi hota la prima sau maxim a doua treaptă de viteză, întrucât este ineficient să o folosim la capacitatea maximă.

Consumul de 112 kW pe an o încadrează la clasa energetică „E”, fapt ce aduce încă un plus în vederea alegerii pentru bucătăria fiecăruia.

Nivelul de zgomot al unei hote se încadrează, de obicei, între 40 şi 70 dB, dincolo de aceste valori avem de-a face cu o hotă mai puţin performantă, intervenind în acelaşi timp şi disconfortul. Această hotă se încadrează cu brio normelor mai sus prezentate, nivelul de zgomot produs fiind cuprins între valorile 44-61 dB.

Calitatea oricărei hote de bucătărie este dată şi de filtrele acesteia. Astfel, hota dispune de 1 filtru mecanic şi 2 filtre de grăsime. Totodată este proiectată şi se poate folosi atât în versiunea aspirantă, cât şi în cea filtrantă, în funcţie de cerinţele utilizatorului.

Pentru versiunea aspirantă trebuie să avem în vedere procurarea unui tub de evacuare, iar dacă filtrele pe bază de cărbune sunt instalate trebuiesc scoase, în timp ce, pentru versiunea filtrantă, va trebuie să montăm filtrele pe bază de cărbune înainte de utilizare. Oricum, pentru versiunea aspirantă, dispune de clapetă antiretur care nu permite aerului să ”intre” din afară către interior.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • este încorporabilă,
  • din inox

Contra

  • puterea de absorbție putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Putere de absorbție - 8.4
Zgomot - 8.1

8.5

O alegere eficientă

Whirlpool Confort Plus AKR 697 IX este o hotă încorporabilă elegantă, ce se va potrivi unei bucătării mici și modern amenajate.

Vezi detalii
User Rating: 3.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.