Whirlpool AZB8785 – uscătorul de rufe performant la preț bun

Uscătorul Whirlpool AZB8785 este un model de calitate care îmbină perfect performanțele cu designul atractiv și accesibilitatea. Acesta este potrivit pentru orice locuință, fiind de real ajutor și economisind foarte mult timp. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care doresc să plătească modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 58 de lei. Raportul calitate-preț al modelului este unul foarte bun, la acest lucru contribuind tehnologiile performante cu care acesta este dotat, capacitatea mare de încărcare și varietatea programelor de uscare. Din păcate consumul este unul destul de mare, dar acest lucru este compensat de funcțiile extrem de eficiente.  

Uscătorul se găsește și în oferta magazinului Altex.

Designul atrage încă de la prima vedere prin aspectul modern. Astfel, modelul are un hublou de mari dimensiuni disponibil pe negru. Acesta oferă un contrast plăcut față de restul carcasei care este albă. Datorită dimensiunilor, hubloul face posibilă încărcarea ușoară cu haine. Modelul seamănă foarte mult cu o mașină de spălat, ocupând de altfel un spațiu la fel de mare. Este vorba de un spațiu de 84.5 x 59.6 x 63.2 cm. Se observă în același timp că panoul de control este prevăzut cu un ecran LCD generos și cu un buton circular central asemănător celor de pe mașinile de spălat. Ecranul oferă informații referitoare la stadiul ciclului de uscare și ajută în același timp la setarea ușoară a programului dorit.

Poze cu uscătorul de rufe Whirlpool AZB8785

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește interiorul, cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul este alcătuit din oțel inoxidabil. Încărcarea se face frontal, iar capacitatea maximă este de 8 kg, fiind una destul de mare. La nivel tehnic este de remarcat, în primul rând, tehnologia Al Șaselea Simț. Aceasta asigură rezultate foarte bune, o interfață de utilizare ușoară și economii importante de resurse.

Economia de resurse este posibilă datorită unor senzori performanți. Aceștia detectează cantitatea exactă de haine încărcate înainte de pornirea ciclului și adaptează la aceasta cantitatea de apă, timpul și energia.

În ceea ce privește programele, acestea sunt variate și includ câte o soluție pentru fiecare tip de haine spălate. Există astfel 4 programe speciale pentru bumbac, programe pentru mătase, articole de sport sau jeans, pentru haine mixte și 3 programe pentru articole de zi cu zi. Este disponibil și un program anti-șifonare, care oferă hainele gata pentru purtare.

În plus, uscătorul are un program de împrospătare a hainelor, ideal pentru articolele de îmbrăcăminte de-abia despachetate sau care au stat pentru o perioadă lungă de timp în șifonier.  Modelul mai beneficiază de funcții speciale de protecție împotriva copiilor, de semnalizare acustică la terminarea programului și de programare întârziată.

Este de remarcat și faptul că există un filtru de scame, astfel încât să se evite disconfortul creat de prezența acestora pe haine, mai ales în cazul persoanelor alergice. Whirlpool AZB8785 se încadrează în clasa energetică B și are prin urmare un consum mai mare de energie. Acest lucru este compensat însă de eficiența și varietatea programelor de uscare. Consumul pentru un program standard este de 4.74 kWh. Nivelul de zgomot este de doar 70 dB, uscătorul fiind unul foarte silențios și nederanjând deloc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate de 8 kg,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AZB8785 este potrivit celor ce își doresc să sară peste procesul de întindere a rufelor la uscat, economisind timp prețios în felul acesta.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.