Whirlpool AZB7670 – uscătorul de rufe clasic

Dacă speli, de obicei, o cantitate foarte mare de haine săptămânal, probabil că spațiul tău pentru uscare este mereu plin, iar atunci când lași hainele ude în mașina de spălat acestea pot căpăta un miros neplăcut. Uscătorul de rufe se dovedește a fi o soluție ideală, care usucă rapid rufele dintr-un ciclu întreg de spălare. Whirlpool AZB7670 este un model clasic accesibil care merită toată atenția. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1299 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care doresc să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 45 de lei. Punctele forte ale modelului sunt capacitatea mare de încărcare, programele variate și eficiența de uscare. Punctul slab este reprezentat de consumul ceva mai mare de energie. Acest lucru este întâlnit însă la majoritatea modelelor din această categorie de preț. Per ansamblu, aparatul își face foarte bine treaba și este util pentru orice locuință în care se spală multe haine.

Designul acestuia este imaculat, carcasa fiind albă în totalitate. Hubloul de mari dimensiuni este acoperit cu un capac. Vei putea să scoți ușor hainele din uscător la finalul ciclului de uscare datorită deschiderii largi. Modelul are dimensiunile de 84.5 x 59.6 x 63.2 cm, fiind potrivit pentru locuințele cu spațiu ceva mai mare în baie sau pe hol. Panoul de control este simplu de utilizat, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane și afișaj LED. Interiorul este unul de calitate superioară. Astfel, tamburul este alcătuit din oțel inoxidabil, iar cuva este alcătuită din polipropilenă. Tamburul are un volum de 121 de litri.

Poze cu uscătorul de rufe

Whirlpool AZB7670

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea maximă de încărcare este de 7 kg, fiind la fel de mare cât a celor mai multe mașini de spălat.

La nivel tehnic se remarcă renumita tehnologie Al Șaselea Simț a celor de la Whirlpool.  În cazul de față, aceasta asigură eficiența prin faptul că detectează dimensiunile exacte ale încărcăturii pentru a adapta timpul și consumul de energie.

Programele de uscare sunt în număr de 15 și oferă o soluție pentru orice tip de haine. Vei avea la dispoziție programe pentru bumbac, sintetice, delicate, haine mixte etc. Întrucât e posibil ca uneori să vrei hainele livrate gata pentru purtare, fără să le mai calci, ai la dispoziție și un program antișifonare.

Nu în ultimul rând, există și un program de împrospătare a hainelor, potrivit pentru articolele care au stat mult în șifonier sau care au prins miros de fum sau de țigară după o singură purtare.

Pentru momentele în care vrei ca uscătorul să pornească la o anumită oră, poți folosi funcția de programare întârziată. Pentru siguranța celor mici este disponibilă o funcție de blocare a panoului de control.

Uscătoarele de haine au de obicei un consum destul de ridicat. Din păcate, cazul de față nu face excepție. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică B. Acest lucru este compensat prin eficiența mare de uscare și capacitatea mare de încărcare, acestea făcând necesare mai puține programe de uscare.

Modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 70 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitatea de încărcare de 7 kg,
  • programare întârziată,
  • afișaj LED

Contra:

  • clasa de eficiență energetică putea fi ceva mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Performanțe - 8.6
Ușurință în utilizare - 9.2

8.9

O alegere eficientă

Whirlpool AZB7670 este un uscător de rufe ce se potrivește familiilor ce nu au spațiu pentru uscarea rufelor. Acesta te va scăpa de întinsul rufelor pe sârmă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.