Whirlpool AZB 9785 – uscătorul cu al 6 lea simț

Whirlpool AZB 9785 este un exemplu de ingeniozitate, fiind de real ajutor în orice locuință, mai ales în cele cu spațiu mic, unde nu ai posibilitatea să întinzi rufele. Uscătorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat )Pentru cei care doresc să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 65 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Punctele forte ale modelului sunt capacitatea mare de încărcare, programele variate, tehnologiile avansate de uscare și designul modern. Punctul slab este reprezentat de consumul ceva mai mare de energie electrică. Per ansamblu însă modelul este unul atractiv și își face foarte bine treaba. Vei economisi timp și spațiu și vei avea mereu haine împrospătate.Electrocasnicele Whirlpool se bucură pe bună dreptate de renume pe piață, acestea îmbinând performanța cu designul de calitate și prețurile avantajoase.

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

La nivelul designului modelul se remarcă printr-un aspect foarte modern. Hubloul este disponibil pe negru și are dimensiuni mari, făcând încărcarea cu haine foarte ușoară. Acesta oferă un contrast plăcut față de restul carcasei care este alb. La aspectul modern contribuie și panoul de control animat. Acesta este prevăzut cu un ecran LCD generos, pictograme și LED-uri, făcând programarea foarte simplă. Panoul este prevăzut cu un indicator pentru filtrul de scame blocat, unul pentru stadiul ciclului de uscare și unul pentru antișifonare. Interiorul este alcătuit din materiale de calitate. Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil. Rezistența este una foarte bună. Modelul are dimensiunile de 84.5 x 59.6 x 63.2 cm, iar picioarele sunt ajustabile.

Poze cu uscătorul de rufe

Whirlpool AZB 9785

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Încărcarea se face frontal, iar capacitatea maximă este de 9 kg, așa că vei putea să usuci toate hainele dintr-un ciclu al mașinii de spălat.

La nivel tehnic se remarcă în primul rând tehnologia Al Șaselea Simț. Aceasta este renumită pentru performanțele ridicate. În cazul uscătoarelor de haine, tehnologia detecteaza dimensiunile exacte ale încărcăturii pentru a adapta resursele la aceasta și a oferi rezultate optime întotdeauna. Timpul este astfel redus, iar eficiența este maximizată.

Datorită senzorilor performanți, consumul energetic este optimizat.

Programele de uscare sunt variate și oferă o soluție pentru orice tip de haine. Există astfel programe pentru bumbac, mătase, articole de sport sau jeans, pentru haine mixte sau articole de zi cu zi. Este disponibil și un program antișifonare, care livrează hainele gata pentru purtare.

Este disponibil și un program de împrospătare a hainelor. Acesta este ideal pentru hainele de-abia despachetate, care au stat pentru o perioadă lungă de timp în șifonier sau care au prins mirosuri neplăcute precum cel de țigară, deși au fost purtate o singură dată.

Modelul mai beneficiază de funcții speciale de protecție împotriva copiilor, de semnalizare acustică la terminarea programului și de programare întârziată.

Uscătorul se încadrează în clasa de eficiență energetică B și are prin urmare un consum mai mare de energie. Acest lucru este compensat de capacitatea mare de încărcare, prin urmare fiind necesare mai puține programe de uscare. În același timp, eficiența este una ridicată. Consumul pentru un program standard este de 4.74 kwh.

Modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 70 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 9 kg,,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Performanțe - 9.4
Ușurință în utilizare - 9.3

9.4

O alegere eficientă

Whirlpool AZB 9785 este un uscător de rufe, cu tehnologia Al 6-lea simț, ce te va ajuta să ai rufele curate și uscate fără prea mare bătaie de cap.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.