Mașină de spălat rufe Whirlpool AWSX63213

Vremurile în care spălatul rufelor dădea dureri de cap femeilor a apus de ceva timp și asta datorită mașinilor de spălat, ce se dovedesc o adevărată binecuvântare în fiecare gospodărie.

Astăzi vom discuta de mașina de spălat rufe Whirlpool AWSX63213 ce vine la un preț de aprtoximativ 1400 lei (verifică preț actualizat)acceptabil aș spune eu dacă ținem cont de renumele producătorului în electrocasnice , dar și de specificațiile sale.

Din punct de vedere al designului, pot spune că excelează, este albă, cu accesorii argintii, ce se completează perfect într-un produs modern și elegant.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWSX63213

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AWSX63213 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 6 Kg, suficient cât să spălați chiar și lucrurile mai voluminoase, iar viteza de centrifugare este de 1200rpm. Impresionează la clasa de eficiență energetică, unde se încadrează în categoria A+++, ceea ce înseamnă un consum mic, cu rezultate maxime.

Are 15 programe speciale de spălat, astfel încât să acopere fiecare tip de țesătură pentru o spălare corespunzător: program rapid de 15 min.(ideal pentru rufele ce nu necesită o spălare intensă), program pentru bumbac, program pentru lână, pentru sintetice, program ușor de călcat, etc.

Whirlpool AWSX63213 dispune de cea mai nouă tehnologie Whirlpool, 6th Sense Coulors, ce acționează în funcție de culorile țesăturilor. Tot ce trebuie să faceți este să setați culorile rufelor din cuva de spălat, iar rufele închise la culoare vor fi protejate de decolorare, cele deschise de riscul de transfer de culori între rufe, iar pentru ca mixul de rufe să fie eptimizat, setați programul mixt.

Pentru rufele cu pete, Whirlpool a dezvoltat tehnologia Clean +, ce îmbunătățește performanțele agenților activi, astfel că rezultatele vor fi remarcabile.

Panoul de control deține un tip de afișaj LED, cu ajutorul căruia puteți urmări ciclul de spălare(timp rămas până la finalul ciclului de spălare, grade de spălare, viteza de rotație), și butoanele pentru selectarea tipului de țesătură, de pornire, oprire. În plus este foarte silențioasă, ceea ce înseamnă că veți putea face atâtea alte lucruri în timpul unui ciclu de spălare, fără a fi deranjați în vreun fel.

Păreri pro şi contra

Pro

  • 1200 rpm,
  • capacitate de încărcare de 6 Kg,
  • silențioasă,
  • design plăcut,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWSX63213 este o mașină de spălat cu tehnologia 6th Sense Coulors, construită pentru a proteja fiecare tip de țesătură și pentru a prelungi durata de viață a hainelor voastre.

User Rating: 4.38 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.