Whirlpool AWSX 63013 – ieftină și extrem de eficientă

O mașină de spălat rufe atent aleasă, îți poate aduce rezultate excepționale când vine vorba de întreținerea rufelor, dar cum ar fi ca acest aspect să se producă cu un consum cât mai mic? Whirlpool AWSX 63013 este una dintre mașinile de spălat rufe proiectate pentru a se încadra în descrierea de mai sus. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG la un preț de aproximativ 1365 lei (verifică preț actualizat ). Prețul este destul de rezonabil din punctul meu de vedere, iar dacă ești destul de norocos, o poți prinde la reducere.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat afișează un aspect plăcut, de o eleganță aparte, ce pare să o ajute să se integreze cu ușurință într-un context modern. Realizat pe o nuanță de alb, modelul Whirlpool este accesorizat cu mici detalii din inox și cu o ramă argintie a ușii de acces către cuvă. În partea superioară se regăsește panoul de control, dotat cu un ecran de tip LCD, ce indică minutele până la finalizarea ciclului de spălare, viteza de rotație și gradele la care sunt spălate rufele. În centru selectorul de programe dezvăluie o multitudine de programe, înconjurat de o scurtă legendă, astfel încât să-ți fie ușor să identifici ciclul potrivit pentru rufele din cuvă. Un alt aspect interesant în ceea ce privește această mașină de spălat rufe, este acela că avem de-a face cu un model Slim, are o adâncime de numai 45 cm, ceea ce înseamnă că îi vei găsi cu ușurință un colț chiar și într-un apartament de dimensiuni reduse.

Poze cu Whirlpool AWSX 63013

Whirlpool AWSX 63013

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește caracteristicile sale, mașina de spălat rufe are o capacitate de încărcare de 6 kg, ceea ce înseamnă că este puțin probabil să îți încapă o pilotă mai voluminoasă în cuvă, dar cu siguranță vei putea spăla suficiente rufe într-un singur ciclu.

Viteza de rotație maximă este de 1000 rpm, suficient încât rufele tale să fie stoarse foarte bine, astfel încât să nu fie nevoie să stea prea mult timp pe culme la uscat.

Punctul forte al acestui model îl reprezintă clasa de eficiență energetică în care se încadrează, și anume A+++, ceea ce presupune un consum cu aproximativ 30% mai mic față de o mașină ce se încadrează în clasa A. Având în vedere că discutăm despre un model din gama Whirlpool, îți pot spune că acesta este dotat cu tehnologia Al 6-lea simț Colours, creată special pentru a proteja culorile rufelor spălate, reducând totodată și consumul de timp, energie și apă.

Cele 18 programe de spălare îți asigură o gamă suficient de bogată, încât să poți spăla rufele corespunzător, astfel încăt durata lor de viață să fie prelungită.

În ceea ce privește nivelul de zgomot, mașina de spălat își face simțită prezența în timpul centrifugării, ajungând la 74 dB(cam la fel de tare precum alarma de la telefon), însă dacă nu te deranjează prea tare acest aspect, cu siguranță te poți alege cu o mașină de spălat super eficientă, cu un preț extrem de avantajos.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design premium,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • display LCD,
  • preț accesibil

Contra:

  • viteza de rotație este de doar 1000 rpm

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 9.4
Performanțe - 9.1

9.2

O alegere eficientă

Whirlpool AWSX 63013 este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, ce se încadrează în clasa A+++, cuun raport calitate-preț excelent.

Vezi detalii
User Rating: 3.17 ( 11 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.