Whirlpool AWS 71200 – mașina de spălat slim avantajoasă

Dacă te afli în căutarea unei mașini de spălat și ai la dispoziție un spațiu ceva mai mic, modelele slim îți pot oferi soluția. Acestea au dimensiuni mai reduse, păstrând în același timp performanțele tehnice. Whirlpool AWS 71200 este un model avantajos care merită toată atenția. Mașina de spălat poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1449 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep de la 50 de lei. Avem de-a face, astfel, cu unul dintre cele mai atractive modele slim de pe piață. Acesta se remarcă prin capacitatea mare de încărcare, tehnologiile performante pentru spălarea hainelor de diferite culori și pentru economisirea de resurse, consumul extrem de mic de energie și funcționarea silențioasă.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul se distinge prin calitate și un aspect foarte modern. Carcasa este albă și are finisaje argintii. Hubloul are o deschidere amplă și este suficient de mare pentru a permite încărcarea ușoară cu haine. Panoul de control este foarte animat. Pictogramele numeroase ajută la alegerea cu ușurință a programului dorit, iar ecranul LED de dimensiuni generoase oferă informații utile despre ciclul de spălare. Dimensiunile modelului sunt de 85 x 59.5 x 45 cm, acesta fiind mai îngust decât cele obișnuite și putând fi încadrat ușor în spații mai mici.

Poze cu mașina de spălat Whirlpool AWS 71200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea  ce privește interiorul, cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil. Capacitatea de încărcare este de 7 kg, fiind mai mult decât generoasă pentru un model slim. Tamburul are un volum de 52 de litri.

La nivel tehnic, puterea de centrifugare este de 1200 de rotații pe minut. O funcție utilă este cea de dozare eficientă a detergentului. Din păcate de cele mai multe ori este folosită o cantitate de detergent mult mai mare decât cea necesară, acest lucru dovedindu-se costisitor și în același timp dăunător pentru mediul înconjurător. Funcția de dozare asigură astfel economisirea pe termen lung și este și ecologică. Tehnologia cu Al Șaselea Simț asigură o curățare eficientă pentru orice tip de țesătură și de culoare. Tehnologia oferă programe dedicate diferitelor tipuri de culori, protejând calitatea acestora.

Programele de spălare sunt variate, printre ele numărându-se cele pentru bumbac, delicate, clătire, spălare manuală sau prespălare. Există de asemenea programele speciale pentru păstrarea culorilor menționate anterior, dar și un program rapid care realizează un ciclu în doar 15 minute, unul pentru jeans și altele pentru economisirea de apă sau energie.

Este posibilă programarea întârziată și există și o funcție pentru siguranța copiilor.

Whirlpool AWS 71200 dispune de un sistem special de echilibrare a încărcăturii prin care vibrațiile și zgomotul sunt diminuate considerabil. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 75 dB, iar cel la spălare este de 59 dB, modelul fiind unul foarte silențios.

Consumul reprezintă unul dintre punctele forte principale ale mașinii. Aceasta se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++ și are prin urmare un consum extrem de redus de curent electric, în ciuda tehnologiilor performante de care dispune. Astfel, consumul mediu pentru o spălare este de 0.9 kwh. Consumul anual de apă este de aproximativ 8500 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate de 7 kg,
  • afișaj LCD,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWS 71200 este o mașină de spălat rufe modernă, încadrată în clasa de eficiență energetică A+++, cu o capacitate suficient de mare chiar și pentru o familie mai mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.