Whirlpool AWS 71000 – un competitor de marcă pe piaţa maşinilor de spălat

Whirlpool este, pur şi simplu, una dintre cele mai bune firme de electrocasnice de pe piaţă. Aşa că, este normal ca orice produs de la ei să fie întâmpinat cu mari aşteptări din partea publicului. Din fericire, americanii nu dezamăgesc cu niciunul din produsele lor şi maşina de spălat Whirlpool AWS 71000 nu face excepţie. În plus, aceasta este cu adevărat una dintre cele mai bune de pe piaţă şi un vârf în ceea ce priveşte producătorul. Mașina de spălat poate fi găsită la un preț de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat ), un preţ acceptabil care o face accesibilă pentru foarte mulţi clienţi.

Modelul se găsește și în oferta magazinului Flanco.

Practic, acest model oferă tot ce se poate mai bun în acest moment, fără a cere un preţ exorbitant. Din punct de vedere vizual, designul simplu şi de efect al Whirlpool este păstrat, maşina fiind albă şi atractivă. Încărcarea se face frontal, deasupra hubloului găsindu-se afişajul electronic şi setările. Ambele sunt simplu de operat, trecerea de la un program de spălare la altul fiind intuitivă şi la îndemâna oricui. Led-urile colorate indică ce program este selectat, aşa că orice schimbare este în acelaşi timp uşor de detectat dar şi de realizat.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWS 71000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Fiind la această categorie, modelul Whirlpool pune la dispoziţia clienţilor programe de spălare variate. Astfel, materialele mai deosebite (bumbacul, sinteticele sau cele foarte delicate) au un program propriu. Cu toate acestea, maşina de spălat beneficiază şi de module pentru prespălare, clătire intensivă şi mix, dar şi de unul special, precum Clean+.

În plus, pentru hainele care nu sunt atât de murdare sau pentru cei care nu au foarte mult timp la dispoziţie şi îşi doresc o spălare rapidă, Whirlpool AWS 71000 vine cu un program de doar 15 minute pentru care temperatura (20 sau 30 de grade) poate fi setată individual.

O altă inovaţie Whirlpool îşi face simţită prezenţa. Este vorba despre tehnologia “Al şaselea simţ”, care permite maşinii să utilizeze programe speciale în funcţie de culoarea hainelor. Prin simpla setare a culorilor (şi fără a fi nevoie să se specifice şi tipul de tesătură), maşina va utiliza un mod de spălare pentru fiecare tip: pentru haine negre, colorate sau pentru o încărcătură mixtă. Astfel, culorile hainelor rămân la fel de intense chiar şi după spălări repetate, negrul nu îşi mai pierde strălucirea, iar şansele de transfer a culorilor sunt, practic, inexistente.

Dacă până acum maşina de spălat Whirlpool arăta ca un produs obişnuit al producătorului, două mari avantaje o deosebesc şi o fac să fie una dintre cele mai bune şi mai complete de pe piaţă. În primul rând, capacitatea de încărcare este sporită, existând posibilitatea să fie spălate 7 kilograme odată. Aceasta transformă maşina în una ideală pentru familii, dar şi pentru cei singuri care decid să spele mai rar.

Pe lângă aceasta, clasa energetică scoate maşina în evidenţă. Modelul Whirlpool are clasa A+++, ceea ce garantează un consum redus de energie şi facturi foarte lejere la electricitate. Prin toate acestea, maşina de spălat dovedeşte că este un produs de marcă, unul care oferă capacităţi foarte bune din toate punctele de vedere, la un preţ mai mult decât acceptabil.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • clasa de eficiență energetică A+++,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWS 71000 este o mașină de spălat rufe eficientă, cu o capacitate de încărcare suficient de mare, ce se va potrivi chiar și pentru spălarea rufelor ceva mai voluminoase.

User Rating: 2.38 ( 14 votes)

Un comentariu

  1. Nu este adevarat ca Whirlpool este cea mai buna firma , este o firma care vinde falsuri sub acest brand . Nici un electrocasnic Whirlpool nu este de calitate . De firma noua mai zic , parca a disparut in neant , nu exista in Romania .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.