Mașină de spălat rufe Slim Whirlpool AWS 61212

Whirlpool este o marcă ce s-a făcut întotdeauna remarcată prin electrocasnice de calitate, cu o durabilitate destul de mare. De aceea astăzi aș dori să discutăm despre un produs ce aparține de această marcă, mai precis despre mașina de spălat rufe Whirlpool AWS 61212, ce vine la un preț de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), destul de decent, comparativ cu produsele concurenței ce au aceleași specificații.

Designul este unul destul de plăcut, din câte observ seamănă izbitor cu modelul Whirlpool AWS 61012, mai bine spus este sora mai mare a acesteia, pentru că vine cu specificații ceva mai bune.

Poze cu mașina de spălat rufe Slim Whirlpool AWS 61212

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AWS 61212 este o mașină de spălat Slim, ceea ce o face ideală pentru apartamentele minimaliste sau pentru cei ce pur și simplu își doresc ca mașina de spălat să nu ocupe prea mult spațiu. Are o capacitate de încărcare de 6 kg, suficient pentru o utilizare decentă și funcționează cu o viteză maximă de centrifugare de 1200 rpm.

Potrivit testelor la care a fost supusă, Whirlpool AWS 61212 se încadrează în clasa de eficiență A++, ceea ce înseamnă un consum de energie mai mic, cu rezultate excelente. Pentru orice tip de țesătură aveți posibilitatea să alegeți programul potrivit pentru ca durata de viață a acestora să fie prelungită.

Whirlpool AWS 61212 dispune de tehnologia „Al șaselea simț”, tehnologie brevetată de Whirlpool, ce garantează rezultate excelente la spălare indiferent de tipul de material. Afișajul de tip LED vă permite monitorizarea atentă a unui ciclu de spălare, ajutându-vă chiar să efectuați o programare întârziată în cazul în care nu sunteți acasă pentru o perioadă mai mare de câteva ore și vreți să scoateți hainele din cuvă imediat ce s-a încheiat ciclul de spălare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț bun,
  • categoria de eficiență energetică A++,

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie puțin mai silențioasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWS 61212 este o mașină de spălat ce promite rezultate maxime, cu un consum de energie minim.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.