Mașină de spălat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61012

Cu siguranță mașina de spălat rufe este o necesitate pentru absolut oricine în zilele noastre. Și dacă este una eficientă, cu multe programe, cu atât mai bine. Unul dintre modelele care mie îmi place foarte mult, apaține unei mărci cu renume în domeniul electrocasnicelor, și este vorba de Whirlpool AWS 61012, o mașină de spălat ce vine la un preț de aproximativ 1150  lei (verifică preț actualizat)un preț rezonabil dacă îl raportăm la aspectul și eficiența ei.

Din punct de vedere al designului, Whirlpool AWS 61012 se bucură de un aspect extraordinar, accesorizată cu un panou de control cu afișaj de tip LED, ce vă oferă posibilitatea de a urmări un ciclu de spălare(temperatură, număr de rotații, timp rămas până la finalul ciclului de spălare). Nuanța de alb, în care este disponibilă mașina de spălat se va asorta perfect cu mobila de bucătărie sau cu cea de baie, indiferent de culoarea acestora.

Poze cu mașina de spălat rufe  Whirlpool AWS 61012

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AWS 61012 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce are o viteză  de rotație de până la 1000 rpm. Capacitatea de încărcare este de 6 kg, suficient pentru o utilizare decentă. Din păcate nu veți putea spăla țesături prea voluminoase. Whirlpool AWS 61012 este o mașină de spălat Slim, ceea ce o face ideală pentru spații înguste pentru că nu ocupă prea mult loc.

Potrivit testelor la care a fost supusă, se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, ceea ce înseamnă un consum redus de energie, cu rezultate excelente. Iar ceea ce este cel mai important, este faptul că dispune de tehnologia „Al 6-lea simț”, ce garantează o atenție deosebită pentru fiecare tip de țesătură, cu rezultate perfecte la spălare. Vine cu senzori ce detectează cantitatea de materiale din cuva de spălat, și adaptează cantitatea de apă la mărimea exactă a încărcăturii de rufe.

Cel mai mic program de spălare este de 30 de minute, suficient pentru rufele ce nu necesită o spălare intensivă. Nivelul de zgomot la spălare atinge 59dB, ceea ce înseamnă că nu prea își va face simțită prezența pe durata unui ciclu de spălare, însă atinge un nivel de 74dB la centrifugare, ce presupune un nivel de zgomot mediu, nu extrem de deranjant.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț bun,
  • categoria de eficiență energetică A++,

Contra:

  • deocamdată nimic.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWS 61012 este o mașină de spălat rufe eficientă, ce se bucură de un preț extrem de avantajos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.