Mașină de spălat Whirlpool AWOE91402

Te gândești să-ți achiziționezi o mașină de spălat, dar nu te poți hotărî care ți s-ar potrivi cel mai bine? Ei bine,o variantă demnă de luat în considerare este mașina de spălat Whirlpool AWOE91402, ce vine la un preț de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat),un preţ nu tocmai la îndemâna oricui, dar totuşi să nu ne grăbim să tragem concluzii şi să vedem dacă într-adevăr îşi merită acest preţ.

Din punct de vedere al designului, pot spune că are un aer futurist, îmi place că dispune de foarte multe funcţii. Calitatea materialelor și finisajele bine realizate sugerează durabilitate și atenția cu care sunt realizate produsele.

Poze cu mașină de spălat Whirlpool AWOE91402

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Masina de spălat Whirlpool AWOE91402 se bucură de tehnologia „al 6-lea simț„, ce vă ajută să spălați hainele într-un mod mai eficient și mai ușor, obținând cele mai bune rezultate. Capacitatea de încărcare a acestei mașini de spălat este extrem de generoasă, de 9 kg, ce  cu siguranţă va fi binevenită, mai ales pentru persoanele ce vor să spele ţesături voluminoase(ex.pături, pilote, etc)și funcționează la 1400 de rotații pe minut. Se încadrează la clasa de eficiență energetică A++, ce îl datorează consumului anual de 230kWh.

Vine cuun ecran LCD, ce vă va permite să urmăriți timpul rămas până la terminarea programului de spălare, dar şi alte funcţii. De asemenea dispune de o gamă variată de programe, astfel că veți putea face selecția potrivită pentru fiecare tip de țesătură, ceea ce reprezintă un avantaj. Protejând hainele în timpul ciclului de spălare, veți reuși să le păstrați pentru mai mult timp, ceea ce înseamnă o economie pentru bugetul vostru.

Deşi are o capacitate de încărcare atât de mare, dimensiunile ei nu sunt mai mari decât ale unei maşini de spălat obişnuite, 85 x 59.5 x 60.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • afisaj LCD,
  • 9Kg. capacitate de încărcare,
  • 1400 rpm

Contra:

  • nu are uscător

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bună

Cu totii avem nevoie de o mașină de spălat cât mai eficientă, cu o gama cât mai diversificată de programe pentru spălare. Mașina de spălat Whirlpool AWOE91402 promite să facă față fără nici un fel de problemă și celor mai mari pretenții.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.